18 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

De ce este Andrada Precup nevăzătoare? Ce destin crunt… – VIDEO

X Factor şi-a desemnat câştigătorul! După votul publicului, cea care a pus mâna pe marele trofeu este Andrada Precum, tânăra cu o poveste de viaţă impresionantă, ce şi-a apropiat fanii şi juriul cu vocea sa incredibilă.

A avut momente fabuloase în finală, iar la sfârşit, după ce a aflat că este marea câştigătoare a X Factor, a spus că cea mai mare bucurie a ei a fost aceea că niciodată nu s-a simţit la Antena 1 ca o persoană cu deficienţe de vedere. Pentru că, din păcate, Andrada este nevăzătoare: „Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor”, spunea ea.

Cine este Andrada Precup, câştigătoarea X Factor?
Andrada a fost felicitată de Ştefan Bănică, antrenorul său, care şi-a stăpânit cu greu lacrimile de emoţie. Tehnologia o va ajuta enorm pe Andrada, după ce a fost implicată în proiectul Antenei 1 denumit „Ajut eu”, în care va primi o pereche de ochelari cu un dispozitiv special pe margine, iar în loc de lentile au anumite suporturi de memorie pentru a putea descifra texte şi fotografii. Este incredibil cum oamenii se pot bucura de secretele şi beneficiile tehnologiei avansate.

De ce este Andrada nevăzătoare?
Andrada Precup s-a născut la Slatina, fiind un bebeluş prematur. La naştere, i-a fost arsă retina, iar cântăreaţa a povestit despre tot ce s-a întâmplat: „M-am născut prematur și, din cauza faptului că ochii nu mi-au fost acoperiți cu ceva, s-a ars retina. Dar eu cred că așa trebuia să se întâmple, ca să fiu aici și ca să fac asta acum și să fiu mai puternică”, spunea artista.

Andrada Precup s-a luptat cu Adrian Petrache, Sonia Mosca și grupul Super 4. Adrian Petrache a fost ghinionistul de serviciu al acestei finale. Nepotul lui Florin Salam pregătise un duet de senzaţie pentru finala emisiunii X Factor, însă manelistul nu şi-a mai făcut apariţia la studio în ziua marelui moment, fără să explice măcar motivul.

”Sunt foarte emoționată și bucuroasă că am ajuns până aici, și că am evoluat atât de mult. Vreau să le mulțumesc juraților pentru sprijin. Vreau să le mulțumesc și pentru că m-au tratat ca pe o persoană normală, fără deficiențe de vedere”, a mărturisit Andrada după ce a fost aleasă căștigătoarea X Factor 2020.

”Cuvintele sunt de prisos, mă bucur că Andrada a putut să câștige acest trofeu și nu pot să spun decât că sunt extrem de fericit”, a mărturisit Ștefan Bănică Jr., mentorul Andradei.

In finala sezonului 9 de la X Factor 2020 s-au luptat pentru marele trofeo Adrian Petrache, Adrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca. Cei patru finaliști au pregătit nu numai o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor, iar alta cu un invitat special, și vorbim de nume importante din lumea muzicală autohtonă.

A fost o seara plina de emotie atat pentru concurenti cat si pentru cei patru mentori si jurati: Florin Ristei, Delia, Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate