De ce nu a cântat Florin Salam la ziua fiicei sale? Betty a împlinit 22 de ani

Manelistul Florin Salam a făcut public, în jurul orei 12 noaptea, un mesaj video destinat fiicei sale, Betty Salam, care și-a sărbătorit duminică, 28 august, ziua de naștere. Tatăl sărbătoritei anunțase că va cânta la petrecerea acesteia, însă nu s-a mai putut prezenta. Florin Salam l-a trimis ca înlocuitor pe Tzanca Uraganul. Care este motivul pentru care manelistul nu a urcat pe scenă?

Betty Salam a împlinit duminică 28 august, frumoasa vârstă de 22 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, tânăra artistă a organizat o petrecere fastuoasă la care a fost invitat tatăl acesteia, Florin Salam, unde avea să creeze un show incendiar.

Din nefericire, Florin Salam nu a mai ajuns la petrecerea fiicei sale, lucru care l-a împins pe manelist să explice public ce s-a întâmplat.

Cu toate că în urmă cu câteva zile Florin Salam a întreținut atmosfera la un concert cu Costel Biju, duminică, în locul să pe scenă, alături de Betty Salam, a urcat manelistul Tzanca Uraganu.

Florin Salam în lacrimi după ce nu a participat la ziua fiicei sale! Ce mesaj emoționant i-a transmis manelistul în mediul online

Cu puțin timp după ora 12 noaptea, „regele manelelor” a publicat un mesaj video pe rețelele de socializare. În acest fel, fanii lui Florin Salam au putut afla de ce acesta nu a fost prezent la ziua de naștere a fiicei sale.

Florin Salam a postat mesajul video pe rețelele de socializare cu scopul de a-i transmite lui Betty un mesaj public și de a le explica tuturor celor care îl urmăresc motivul pentru care nu a putut fi prezent la ziua fiicei sale, cu toate că era programat să cânte.

”Vă salut oameni buni. Am și eu un anunț foarte important, simt nevoia să fac acest anunț pentru sufletul meu… Aș vrea să încep prin a-mi cere scuze la fata mea, la Betty, vreau să-i spun din toată inima La mulți ani fata mea, să mă ierți că n-am putut să cânt ieri că mi-a fost cu o zi înainte foarte greu. N-am putut să cânt deloc și crede-mă că nu te minte tăticul tău. La muți ani încă o dată și voi recupera tot, își promit, promit, promit! Te iubesc, te iubesc, la mulți ani! Să fii sănătoasă o sută de ani fata mea și să mă înțelegi, că ești baza mea! Te iubesc, te iubesc, te iubesc, și sunt tăticul tău, mă înțelegi! Simțeam nevoia… poate n-am spus niște cuvinte foarte mari, dar din trei cuvinte tu înțelegi ce vreau să spun mai bine. Te iubesc! Mă simți și te iubesc!”, a fost mesajul transmis de Florin Salam în miez de noapte pentru fiica sa.