24 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

De ce s-au despărțit, de fapt, Ștefan Bănică Junior și Andreea Marin

S-au căsătorit în ianuarie 2006 și au împreună o fetiță, Ana Violeta, născută în decembrie 2007. Dar, din păcate, iubirea dintre Andreea Marin și cântărețul Ștefan Bănică Jr nu a rezistat mai mult de 7 ani. S-au scris multe atunci, s-au discutat la fel de multe aspecte, zvonuri (cum că Ștefan ar avea un copil în afara mariajului), declarații, indicii, șamd, dar au rămas la același stadiu, nefiind confirmate.

Andreea Marin a dezvăluit, într-o emisiune TV, care ar putea fi motivele care au dus la divorţul de Ştefan Bănică Junior:

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu”.

Ștefan și-a mărturisit sentimentele pentru Andreea și prin intermediul unui videoclip oficial, “Te iubesc, femeie!”. Cu toate acestea, ei au ales să își trăiască fericirea împreună, fără a ”da din casă”. S-au căsătorit în secret, în SUA. Un an mai târziu, pe 15 decembrie, în seara în care Ștefan avea programat un concert de Crăciun la Sala Palatului, s-a născut fiica lor: Ana Violeta.

 

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate