De ce si-a dat demisia, de fapt, Adrian Vancica – Celentano din Las Fierbinti

După 15 ani petrecuți la Teatrul Nottara, Adrian Văncică a decis să își dea demisia. Actorul a luat prin surprindere chiar și conducerea instituției de cultură cu decizia lui.

In urma cu ceva vreme, fanii actorului Adrian Vancica au primit o veste trista: si-a dat demisia. Artistul a devenit celebru in Romania dupa ce a inceput sa joace personajul Celentano din serialul Las Fierbinti difuzat de Pro TV.

Adrian Vancica si-a dat demisia de la Teatrul Nottara din Bucuresti, iar totul s-a aflat la sfarsitul anului trecut. Se pare ca celebrul Celentano din Las Fierbinti a luat aceasta decizie in toamna anului 2020, dar gestul sau a ramas neobservat.

La doar cateva luni de la aflarea vestii, au aparut primele informatii cu privire la aceasta decizie radicala. Se pare ca proiectele personale si serialul de la Pro TV ii ocupau foarte mult timp si nu mai gasea timpul necesar repetitiilor si spectacolelor saptamanale, potrivit Marinelei Tepus, directorul Teatrului Nottara.

Adrian Vancica (45 ani) a fost angajatul acestei institutii pentru aproape 15 ani. Oficialul de la Nottara a marturisit ca actorul de la Pro Tv a venit doar cu demisia scrisa, fara sa ofere alte explicatii. In plus, Celentano juca in acel moment doar intr-o singura piesa.

Adrian Vancica s-a nascut pe data de 18 martie 1977 in Targoviste. A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica “Ion Luca Caragiale” din Bucuresti, Facultatea de Teatru, specializare actorie la clasa profesorului universitar doctor Mircea Albulescu. A fost actor angajat la Teatrul Nottara din Bucuresit in perioada 1996 – 2020 si interpretul lui Celentano, betivul satului din Las Fierbinti, serial difuzat pe postul Pro TV.

A fost nominalizat la Premiul Gopo pentru cel mai bun actor in rol secundar in anul 2009 pentru rolul Vali Iordache din filmul Boogie si in 2018 pentru rolul politistului din Ultima zi.

La Teatrul Nottara, Adrian Văncică renunțase la spectacole și se mai ocupa de o singură piesă. Decizia actorului a fost luată anul trecut, după 15 ani petrecuți pe scena de la teatru. Motivul demisiei sale nu este încă cunoscut, însă directorul teatrului crede că acesta nu mai avea timp să se ocupe și de asta, fiind foarte ocupat cu filmările pentru „Las Fierbinți’.