24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

De la afaceri cu aur, la vândut de cartofi. Imagini surprinzătoare cu fratele lui Cătălin Moroșanu

Imagini surprinzătoare cu fratele lui Cătălin Moroșanu. Cum a fost surprins fratele luptătorului de K1 într-o piață din Iași.

Pe Cătălin Moroșanu îl știe toată lumea, însă fratele lui a preferat să stea departe de lumea sportului și lumina reflectoarelor și să-și încerce norocul în afaceri.

Claudiu Moroșanu a apărut alături de Cătălin la Asia Express. Din păcate, au fost eliminați rapid din competiția difuzată de Antena 1, astfel că telespectatorii nu au reușit să-l cunoască mai bine pe Claudiu și nici să-l descopere și altfel pe Cătălin.

Imagini surprinzătoare cu fratele lui Cătălin Moroșanu
Au vrut să facă o figură frumoasă împreună, dar au ieșit pe locul 6. Cătălin Moroșanu avea experiența unui astfel de reality show, el fiind câștigătorul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici’, în 2015.

“O să fie foarte greu, suntem conştienţi, dar vrem să fie cea mai frumoasă aventură a vieţii noastre. Nu ne-am gândit foarte mult la ceilalţi concurenţi, dar cred că femeile ne vor pune probleme în cursa asta, că sunt frumuşele, se descurcă imediat”, declarau aceștia înainte de Asia Express.

De la afaceri cu aur, la vândut de cartofi
Claudiu Moroșanu a avut probleme cu legea în urmă cu câțiva ani, el fiind reținut într-un dosar pentru tranzacție ilegală de aur. Vorbim de un prejudiciu de 18 milioane de lei adus statului.

Potrivit procurorilor DIICOT, Moroşanu ar fi oferit facturi şi chitanţe false mai multor companii, atestând în mod nereal tranzacţii cu bijuterii de aur. Acesta a fost ridicat de procurori, împreună cu soțul unei judecătoare. În total, au fost peste 30 de persoane implicate în cercetări.

Se pare că afacerile nu i-au mers ca pe roate, dar nu s-a sfiit să treacă la munca de jos. Fratele lui Moroșanu a fost surprins în urmă cu ceva timp de reporterii Cancan în timp ce vinde cartofi într-o piață din Iași.

A renunțat la K1 după un singur meci
Claudiu Moroșanu a dezvăluit că i-ar fi plăcut și lui să devină luptător K1 ca fratele său, dar a renunțat după un singur meci. Cătălin Moroșanu a dezvăluit că a fost copleșit de emoții când și-a văzut fratele în ring.

„Am simţit că înnebunesc. Mai aveam un pic şi făceam infarct. Nu aş fi putut să mă concentrez niciodată pe cariera mea, dacă era şi Claudiu acolo în permanenţă”, a dezvăluit Cătălin într-un interviu pentru prosport.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate