• Home
  • Actualitate
  • De la blocaj în Germania la disperare în țară: Șoferii de tir constănțeni, rămași blocați în Germania, s-au întors în țară. „Este suma cu care eu și familia mea vom face sărbătorile“ (FOTO+VIDEO)

De la blocaj în Germania la disperare în țară: Șoferii de tir constănțeni, rămași blocați în Germania, s-au întors în țară. „Este suma cu care eu și familia mea vom face sărbătorile“ (FOTO+VIDEO)

Șoferii de tir constănțeni, rămași blocați în Germania, s-au întors în țară

Șoferii de camion din Constanța, blocați anterior în Germania, au reușit să se întoarcă în România cu vehiculele lor. Nemulțumiți de faptul că nu și-au primit salariile timp de trei luni, mulți dintre ei și-au înaintat demisiile. Lipsiți de diurnă, combustibil și fonduri pentru mâncare, returul lor în țară a fost dificil.

Acești șoferi erau angajați la Euro Freight.co SRL, o firmă de transport din Constanța. Cu toate acestea, situația lor rămâne critică, mai ales în contextul sărbătorilor iminente. Planifică să contacteze un avocat pentru a iniția proceduri legale.

Pentru a remedia situația, au depus petiții la Inspectoratul Teritorial de Muncă și la Parchet. Salariile lor, conform declarațiilor, sunt minime la nivel național.

Unul dintre șoferi, dezamăgit, a arătat suma redusă rămasă în contul său în apropierea sărbătorilor.

Înființată în 2015 și situată pe Bulevardul Aurel Vlaicu în Constanța, Euro Freight.co SRL a suferit mai multe schimbări de asociați și administratori de-a lungul anilor, conform datelor RECOM și Monitorului Oficial.