• Home
  • Timp liber
  • De la sacrificii la glorie: Elisabeta Lipă, intreaga călătorie a unei campioane. „Familie, copil, am renunțat la toate pentru medalii”

De la sacrificii la glorie: Elisabeta Lipă, intreaga călătorie a unei campioane. „Familie, copil, am renunțat la toate pentru medalii”

449077669910298674239468752374548057612718n

Într-un dialog cu revista VIVA!, Elisabeta Lipă a împărtășit pe larg gândurile sale cu privire la lumea sportului de performanță și a oferit îndrumări prețioase pentru tinerii atleți.
Elisabeta Lipă accentuează importanța educării tinerilor în spiritul dragostei pentru sport și mișcare încă de la o vârstă fragedă, considerând că aceasta poate inflama un sentiment profund de mândrie și bucurie, prin atingerea succesului la nivel olimpic, mondial sau european.

Mai sunt, în ciuda dificultăților, profesori pasionați și devotați care transmit mai departe această pasiune, pregătind o nouă generație de atleți talentați pregătiți să cucerească podiumurile. Sacrificiile, așa cum subliniază Lipă, sunt indispensabile în atingerea performanței, indiferent de domeniu, iar în lipsa aspirațiilor și muncii asidue, succesul rămâne o simplă iluzie.

Elisabeta Lipă își exprimă satisfacția față de sacrificiile personale făcute în decursul carierei sale, considerând că totul a meritat pentru a atinge nivelurile de excelență în sport. Sfătuiește sportivii să valorifice la maximum talentul și sănătatea lor, menționând că disciplina și ordinea sunt vitale pentru realizări semnificative într-un timp relativ scurt pe care îl dedică sportului de performanță.

Pentru mai multe informații, adresati-vă surselor originale menționate în text.

Sursa: www.libertatea.ro

Alte articole recomandate