De Nerecunoscut. Starul Hollywood Arată Ca Un Om Al Străzii

Cu siguranţă, aţi auzit şi chiar aţi văzut măcar un episod din serialul „Om bogat, om sărac”. Ei bine, unul din actorii principali a ajuns de nerecunoscut. Este vorba despre Nick Nolte.

În luna februarie a împlinit frumoasă vârsta de 40 de ani, dar se vede clar că a rămas doar o umbră din ce a fost odată.

Cel mai mare succes l-a trăit în perioada anilor `70-`80. Acum însă este epuizat de singurătate şi de boală, iar aspecul fizic nu spune despre el că ar fi un star de la Hollywood, ci, mai degrabă, un om al străzii.

La începutul anului, reporterii l-au surprins la cumpărături, împreună cu fiica lui, Sophie. Nu-ţi vine să crezi că este actorul care topea inimile femeilor din întreaga lume numai cu o privire. Acesta își trăiește bătrânețea în singurătatea, iar la un moment dat, s-a scris despre el că ar sta la un azil de bătrâni.

Fost infractor, viața lui pare desprinsă din filme
A fost un actor de succes, dar şi controversat. A primit numeroase premii şi nominalizări pentru interpretările sau complexe. În viaţa personală însă a dominat haosul. A fost căsătorit de trei ori şi de fiecare dată a divorţat. Din ultimele două mariaje are oi copii, şi anume actorul Brawley Nolte (34 de ani) și Sophie Lane Nolte(13 ani).

A fost condamnat la 45 de ani de închisoare
În tinerețe a fost certat cu legea, după ce a fost acuzat că vindea acte false. Deși a primit o sentință uluitoare – 45 de ani de închisoare și i s-a pus o cauțiune de 75.000 de dolari, actorul a scăpat, reușind să obțină o pedeapsă cu suspendare.

Acest episod urât l-a ţinut secret o perioda, dar s-a aflat şi era cât pe ce să îi distrugă cariera.