De unde ar fi plecat războiul dintre femeile din familia Sterp. Ce a spus mama Geta la nunta Getuței despre logodnica lui Culiță Sterp într-un live: „Nu contează că unii sunt mai fălosi și unii mai de la coada oii”

In urma cu o saptamana, la petrecerea de nunta a Getutei Sterp, mama Geta a fost intrebata de ce nu vorbeste despre iubita lui Culita Sterp.

Nunta Getutei Sterp a fost una de pomina în ținutul Hategului, însă nu doar acolo s-a vorbit despre marele eveniment, ci în toată Romania.

Faimoasa familie Sterp a fost sub lupa întregii comunități din online care a vrut să știe cât mai multe detalii despre eveniment în sine cât și despre membrii familiei. La un pahar de vorba, în mijlocul petrecerii de nunta, mama Geta a făcut un live pe TikTok unde a vorbit la cererea unui fan despre nora să și anume, logdnica lui Culita Sterp. Mama Geta a spus atunci fară să stea pe gânduri că o admira și o iubește pentru că ea la rândul ei, îl iubește pe fiul ei, Culita, însă foarte diplomata, femeia a mai spus că sunt și foarte diferite.

“O laud și pe ea, pe cuvântul meu. Este înalta și frumoasa, se potrivește cu Culita, au un copil splendid, mor după el în fiecare secunda. Noi suntem diferiți, mami, nu contează, că unul este mai falos că unul este mai din coada oii. Suntem diferiți în lumea asta, dar toți avem un suflet în noi, o inima care bate în noi.

Da, o iubesc pe Daniela că ea îmi iubește copilul meu. “

Aceste vorbe s-au regăsit și în declarațiile Ilenei Sterp și ale logodnicei lui Culita, iar cel care a pus punctul pe “i” și a fost și mai tranșant, a fost Iancu Sterp care a spus clar că așa sunt femeile, se mai cearta, se mai împacă, este normal ce se întâmplă intre cele trei: “Cât despre conflictul dintre Ileana, mama și iubita lui Culita, nu e nimic nou. Nu au de la ce se certa, numai că așa sunt femeile. Fac din țânțar armăsar apoi le trece, se împacă. Iar se cearta, iar se împacă. Și noi, bărbații facem uneori așa, doar că ele o fac mai des. Dar nu suntem certați cu iubita lui Culita sau cu familia ei. Doar că ați văzut că în orice familie, că în orice casa, mai sunt certuri, dar important este să rămânem uniti, a spus Iancu.