Decanul facultăţii de Ştiinţe Politice a murit la 55 de ani. I s-a făcut rău la un meci de baschet

A murit profesorul Robert D.Reisz, decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Filozofie şi Ştiinţe ale Comunicării al Universităţii de Vest, la doar 55 de ani. I s-a făcut rău în timp ce juca baschet, unul din hobby-urile sale. Fara doar si poate, a fost unul din cei mai de onoare profesori universitari şi oameni de cultură din Timişoara.

Pe data de 31 ianuarie, Reisz a participat la lansarea celui mai nou volum semnat de Vasile Ernu, „Izbăviţii”, de la Librăria „La Două Bufniţe”. Principalul lui domeniu de cercetare au fost politicile învățământului superior, dar a publicat și despre politici educaționale în general, migrație și alte teme.


Te rugam sa apreciezi !

Prof. Reisz a fost și președintele secțiunii de sociologia educației din cadrul Societății Sociologilor din România. De-a lungul anilor a lucrat ca și cercetător la International Center for Higher Education and Research (INCHER) Kassel, Germania, la Hungarian Institute for Education Research (HIER), Budapesta, la Institute for Higher Education Research (HoF), Wittenberg, Germania și a fost bursier al Colegiului Noua Europă (NEC), București și al Collegium Helveticum din Zürich, Elvetia.

A publicat până acum 9 cărți, 45 articole în reviste cu referenți, și 30 de capitole de cărți.

loading...