Declaratia lui Raed Arafat referitoare la „reteta naturista a vaccinului antigripal” recomandata de Olivia Steer: „Nu e suficient sa fii o persoana cunoscuta”

De-a lungul anilor, Olivia Steer a luptat impotriva vaccinurilor. Vedeta este de parere ca un stil de viata sanatos este arma impotriva bolilor.

In timp ce autaritatile au declarat epidemie de gripa in Romania si i-au indemnat pe oameni sa se vaccineze, Olivia Steer a publicat pe pagina personala de Facebook o reteta naturista pe care o considera o alternativa la vaccinul antigripal.

Recent, Raed Arafat a reactionat dupa declaratiile sotiei lui Andi Moisescu.

“Sunt iresponsabile, nu se bazeaza pe nimic stiintific cand vii si recomanzi usturoi si ceapa pentru prevenirea gripei. Da, sunt alimente care sunt sanatoase, dar asta nu inseamna ca previn gripa, cum previne vaccinul.

Vaccinul duce la crearea unor anticorpi care combat virusul cand intra in corpul uman. Usturoiul si ceapa nu fac asa ceva. Si daca cineva pretinde ca ele fac asa ceva, trebuie sa probeze acest lucru stiintific. Nu e suficient sa fii o persoana cunoscuta public si inseamna ca orice zici, e corect. Deci, trebuie sa ai probe, trebuie sa ai justificari, trebuie sa ai argument.

In momentul in care nu se mai vaccineaza oamenii si in momentul in care majoritatea populatiei nu se mai vaccineaza, atunci incep sa apara epidemiile grave si incept sa apara decesele intr-un numar foarte mare. Vaccinurile, pana acum, au salvat sute de mii de vieti si au prevenit milioane de imbolnaviri, de foarte multe boli.

Cine vine si spune ca vaccinurile nu sunt bune, inseamna ca el sau ea, neaga evidenta de sute de ani, de peste o suta de ani, care arata diferenta dintre cand nu erau vaccinurile si acum, cand sunt vaccinurile. Vaccinul poate preveni o imbolnavire grava. Chiar daca te vaccinezi si totusi racesti sau faci o forma de raceala mai usoara, este mult mai bine decat sa faci gripa in forma sa agravata si sa ajungi, intr-adevar, sa fii internat, sa fii pus in terapie intensiva

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !