marți, 20 octombrie 2020

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Știrile zilei

Horoscop noiembrie 2020. Vin clipe de vis! Trei zodii trag lozul cel mare

Horoscop pentru noiembrie 2020, pentru toate semnele zodiacului. Noiembrie este considerata in mod traditional una dintre cele mai intunecate...

Medicul Virgil Musta: Trei saptamani, daca s-ar bloca, ar fi o masura buna, dar ne putem permite

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara, spune ca pentru a scadea numarul...

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020 cu Adrian Bunea. Tranzitul Soarelui generează energie negativă până la mijlocul lunii noiembrie

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020. Soarele tranzitează un sector neprietenos şi va genera energie negativă până la mijlocul lunii noiembrie....

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi declaraţii pe care Dincă le-a oferit în fata magistraţilor.

Noi declarații incredibile din cazul Caracal, în care a fost implicată Alexandra Măceșanu, au fost aduse în spaţiul public de Alexandru Cumpănașu.

Ce a declarat Gheorghe Dincă la înfăţişarea în instanţă din data de 23 septembrie
Gheorghe Dincă a reușit, din nou, să surprindă prin declarațiile pe care le-a făcut în fața magistraților. Acesta a spus că nimeni nu a fost omorât în casa lui. Totodată a întărit ideea că nu a curs pic de sânge pe proprietatea sa.

Gheorghe Dincă pare să mute vina pe autorități, susținând acum că a fost agresat, bătut, amenințat și obligat să mintă cu privire la acest caz.

Alexandru Cumpănașu a făcut publice declarațiile criminalului din Caracal, printr-o postare de pe Facebook:

„Iată câteva din declarațiile de azi ale MONSTRULUI:
1. „NU am omorât pe nici o fată”‼️
2. „NU a curs o picătură de sânge în casa mea”
3. „Dacă spun mai multe acum vor cădea SCAUNE multe”
4. „Anumiți poliţişti şi procurori m-au bătut și amenințat să declar toate minciunile”
5. „DACĂ familia mea este implicată să plătească‼️ Așa cum stau eu pe scaunul ăsta să stea și ei”‼️
6. „Profilerul m-a învățat să recunosc crimele sub amenințare. Îmi spunea că dacă le recunosc primesc doar 4 ani de închisoare. Venea des la mine în pușcărie. Mă adresam lui cu apelativul „Domnule profesor”‼️”, a relatat Alexandru Cumpănașu.

Familiile victimelor s-au prezentat în data de 9 septembrie la Curtea de apel Craiova
Atât familia Luizei Melencu cât și rudele Alexandrei Măceșanu s-au prezentat în data de 9 septembrie la Curtea de apel Craiova, însă termenul a fost amânat, la cererea apărării familiei din urmă. Avocatul familiei nu s-a putut prezenta din cauza unor probleme de sănătate. Astăzi, 9 septembrie, magistrații ar fi urmat să judece cererile și excepţiile familiilor victimelor.

Mama Luizei Melencu și-a declarat dezamăgirea cu privire la caz. Femeia susține că adevărul se știe dar se ține ascuns, de dragul unor funcții și bani. Mama va continua să lupte, alături de familia ei și a Alexandrei Măceșanu.

„Suntem dezamăgiți în continuare pentru că am fost mințiți și suntem mințiți. Niciodată nu vom accepta situația că George Dincă le-a ars pe fete în butoi.”, a declarat Monica Melencu.

Gheorghe Dincă a izbucnit în lacrimi după ce mama Luizei Melencu i-a adresat o întrebare
Pentru prima dată de la dispariția adolescentelor, mamei Luizei Melencu i s-a persmis să se apropie de Gheorghe Dincă și să îi adreseze o întrebare. În acel moment, „monstrul din Caracal”, așa cum a fost numit Dincă, a fost năpădit de lacrimi.

„M-am apropiat și l-am întrebat dacă e părinte să se uite în ochii mei și să spună ce s-a întâmplat. Prima dată nu a reacționat, dar acum a început să plângă. S-a uitat la mine, în ochii mei. A început să plângă și a zis că nu vorbește cu copiii lui și a spus că se uită la noi cum îl acuzăm. Noi nu l-am acuzat niciodată pentru că știm că nu el le-a omorât pe fete. A spus că în curtea lui nu s-a întâmplat nimic, că a fost bătut două ore, iar toate declarațiile care i s-au luat, s-au luat sub presiune”, a declarat Monica Melencu, mama Luizei.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă