Delia, furioasă pe internet! Vedeta a răbufnit: “Nu sunt normală!”

Delia Matache este una dintre cele mai iubite artiste din România. Este criticată, însă, de mulți, pentru stilul său nonconformist. A primit multe comentarii răutăcioase în ultima vreme, motiv pentru care nu a mai suportat și a decis să spună lucrurilor pe nume.

Delia, explicații dure pentru hateri
Delia Matache este foarte activă pe rețelele de socializare, unde dezbate orice subiect o deranjează. Artista a vorbit acum despre cei care o judecă pentru stilul ei vestimentar, susținând că nu ar trebui nici măcar să dea explicații, dar nu mai suportă răutatea acestora.

Delia a spus clar că tot ce se vede pe scenă este artistul din ea, pentru că asta își doresc oamenii: să plătească un bilet la concert, unde să vadă spectacol, ceva care să îi impresioneze.

“Nu sunt un om normal!(…) Concertul e acela unde e o scenă, unde sunt lumini, reflectoare, oameni care plătesc un bilet și vor să vadă ceva spectaculos. Ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal!”, a spus artista pe TikTok.

Delia, evoluție surprinzătoare
Delia și-a început cariera în urmă cu aproximativ 20 de ani și a avut parte de o evoluție uimitoare, mai ales în ceea ce privește înfățișarea și stilul vestimentar. De atunci, artista a avut parte de concerte, apariții la radio și multe proiecte importante în care a fost implicată și care au participat la dezvoltarea ei. Când a intrat în showbiz, Delia era doar o puștoaică, ale căror piese au intrat în atenția publicului. Stilul ei vestimentar nu era la fel de extravagant. Între timp, Delia s-a maturizat, probabil că a apelat și la ajutorul stilistului și imaginea ei este una impecabilă.

Delia este foarte mândră de aspectul ei fizic, deși a ajuns la o vârstă remarcabilă și mulți se gândesc că a apelat la ajutorul medicului estetician. Artista a mărturisit că nu este adepta operațiilor estetice și că preferă să rămână așa cum a lăsat-o Dumnezeu, să se diferențieze de ceilalți prin simplul fapt că nu face nimic pentru a-și schimba aspectul fizic. În plus, nu este deloc complexată de modul în care arată și nu crede că are nevoie de îmbunătățiri.

„Par operată? Se vede când nu mai eşti tu. Eu cred că eşti mult mai frumos azi, dacă te diferenţiezi de restul care îşi fac lucruri, prin faptul că tu nu îţi faci nimic.”, a declarat Delia