miercuri, 23 septembrie 2020

Demisie neașteptată la un post important de stiri! Andrei Tomescu și-a dat demisia

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

O demisie neașteptată s-a înregistrat la Digi24! Un cunoscut prezentator și-a anunțat plecarea de la pupitrul știrilor unde a fost văzut în ultimii nouă ani. Din fericire pentru fanii săi, acesta nu pleacă din lumea televiziunii, ci doar a schimbat trustul și a făcut primele declarații despre noul proiect pe care l-a acceptat.

Andrei Tomescu, fost prezentator la Digi24: “Mi-am dorit ceva nou. Am vrut o schimbare, iar mie…”

Andrei Tomescu și-a părăsit locul din stația RCS, iar ultimul jurnal pe care l-a prezentat a fost luni noaptea, 24 august, iar peste două zile, el va merge la noul loc de muncă. Îndrăgitul jurnalist s-a alăturat noii televiziuni de știri pe care o va lansa Adrian Sârbu, fondatorul Pro TV. La Aleph News, Andrei Tomescu va fi tot prezentator de știri.

“Mi-am dorit ceva nou. Am vrut o schimbare, iar mie îmi plac schimbările. Eram de nouă ani la Digi24 și am simțit nevoia și de altceva”, a declarat cunoscutul prezentator pentru Pagina de Media.

Andrei Tomescu a lucrat la Digi24 începând cu luna noiembrie a anului 2001, încă înainte de lansarea postului, care îl direcționase în ultimele luni către știrile de noapte. Înainte de experiența Digi24, prezentatorul a mai lucrat la Europa FM, Antena 1 (n.r.: voice-over la Observator), Național TV, Național FM, N24 Plus sau Radio Contact/Kiss FM.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă