18 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Descoperire șocantă făcută de medici în creierul unei femei

O vizită la doctor a dus la o descoperire șocantă pentru o femeie din China. După ce suferise un accident minor de mașină, tânăra a mers să își facă o radiografie, moment când medicii au aflat că avea niște obiecte ciudate în creier. În vârstă de 29 de ani, femeia, din provincia chneză Zhengzhou, a fost sfătuită să meargă să își facă o radiografie ca urmare a accidentului rutier.

Din fericire, tânăra nu a avut nicio leziune la cap provocată de accident, însă medicii au găsit ceva și mai ciudat. Două ace, aproximativ 5 centimetri în lungime și 4.9 milimetri diametru, erau adânc înfipte în creier, scrie Oddity Central.

Ce cred medicii despre acele din creier
Și mai bizar este faptul că acele nu aveau nicio legătură cu accidentul și nu exista niciun semn vizibil pe cap sau craniu. Prima teorie a medicilor este că cineva a inserat acele intenționat, atunci când femeia era copil. Au motivat acest lucru explicând că acest lucru nu ar fi fost posibil în cazul unui craniu complet dezvoltat.

Norocul ei este că nu s-a plâns niciodată de dureri de cap, iar doctorii au confirmat că poziționarea acelor face să nu îi aducă probleme. Tânăra s-a dus cu radiografiile la Poliție, având deja o suspiciune privind cine ar fi putut să îi facă asta.

Descoperire socanta in stomacul unei femei
O tanara din Australia a ajuns la medic cu dureri groaznice de stomac. Medicii au descoperit dinti, par si ramasitele a ceea ce parea sa fie un creier uman care nu s-a dezvoltat complet, in trompele uterine ale Natashei Heming, scrie Yahoo News. Doctorii i-au explicat tinerei ca este vorba de un dermoid, un chistformat din diverse tesuturi umane care a crescut in organismul ei. Natasha Heming este insa convinsa ca si-a mancat fratele geaman inca din uterul mamei sale, mai ales ca in familia ei sunt frecvente cazurile de gemeni. Doctorii sustin ca teoria tinerei nu e complet aberanta. Potrivit anumitor specialisti, dermoidele pot aparea si atunci cand un geaman il absoarbe pe celalalt in uterul matern. Chistul a fost eliminat in urma unei interventii chirurgicale.

Descoperire incredibila in stomacul unei tinere de 22 de ani. Inclusiv medicii au fost socati
Unei femei din India i s-au extras 150 de viermi cilindrici, dintre care unii aveau chiar si 25 de centimetri. Viermii parazitari sunt o problema in mediile insalubre, dar chiar si asa, acest caz este socant prin numarul incredibil de 150 de asemenea indivizi. Neha Behum, o femeie de 22 de ani din Uttar Pradesh, India, a suferit luni de zile de dureri de stomac, varsaturi si constipatie. In ciuda faptului ca a mers la medicul local, acesta nu a reusit sa dea un diagnostic, prescriindu-i medicamente pentru alinarea durerii.

In urma unor dureri extreme, aceasta a hotarat sa mearga la spitalul KG Nanda din Chandauli. Examinarea a aratat ceva neobisnuit in abdomenul ei, iar doctorii au hotarat sa o opereze. Aceasta operatie a durat cinci ore, timp in care echipa de medici i-au extras 150 de viermi intestinali vii. Dr. Anand Prakash Tiwari, un medic care a participat la operatie a dezvaluit ca „ouale viermilor au intrat probabil prin gura. Se poate din cauza lipsei de igiena in si in jurul zonei in care pacientul traieste”. La o saptamana dupa operatie, Neha poate manca din nou hrana solida si se recupereaza bine. Doctorii nu au ajuns la o concluzie cu privire la specia de viermi care au infestat femeia, dar cu siguranta este o specie de Nematode, cunoscuti si ca viermi cilindrici.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate