Aceasta descoperire asta a uimit intreaga planeta! Ce au găsit în tara noastra cu ajutorul satelitului?

Agenția Spațială Europeană (ESA) a dedicat o săptămână întreagă României, iar lucrul pe care l-au descoperit în țara noastră i-a uimit in adevaratul sens al cuvantului.

Imaginea surprinsă din satelit de pe teritoriul României, poartă numele de „Mozaic Românesc” și este formată în urma unor scanări realizate în perioadele octombrie și noiembrie. Scanările au fost realizate prin impulsuri radar orizontale şi verticale cu polarizare dublă, din care s-a generat culoarea compozit artificială, informează Agenţia Spaţială Română (ROSA). În imagine sunt surprinse atât frumusețile naturale, cât și diversitatea peisajului.


Te rugam sa apreciezi !

În acest mod, ESA a făcut câteva observații despre țara noastră despre care mulți nu stim. Printre cele mai importante descoperiri se numără și aceea că România are cea mai mare zonă de păduri virgine din Europa şi bogăţii naturale uimitoare. Urşi bruni şi lupi pot fi întâlniţi în zona montană, la poalele munţilor se află izvoare minerale şi termale, cărora li se adaugă marea varietate de păsări, peşti, animale şi plante din frumoasa Delta a Dunării.

Asa cum era de asteptat, imaginea a devenit virală pe internet, strainii rămanand uimiti de bogățiile și frumusețile naturii din țara noastră.

loading...