sâmbătă, 19 septembrie 2020

Aceasta descoperire asta a uimit intreaga planeta! Ce au găsit în tara noastra cu ajutorul satelitului?

Știrile zilei

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

A înfipt furculiţe de plastic în grădină! Motivul, GENIAL

Grădinăritul este una dintre cele mai eficiente terapii pentru stres. În plus, petreci mai mult timp printre plante.Dacă locuieşti...

Familia unui preot din Brașov, decimată de coronavirus

Temutul coronavirus a făcut trei victime într-o familie din Brașov: un preot, soția acestuia și unul dintre fiii lor...

Agenția Spațială Europeană (ESA) a dedicat o săptămână întreagă României, iar lucrul pe care l-au descoperit în țara noastră i-a uimit in adevaratul sens al cuvantului.

Imaginea surprinsă din satelit de pe teritoriul României, poartă numele de „Mozaic Românesc” și este formată în urma unor scanări realizate în perioadele octombrie și noiembrie. Scanările au fost realizate prin impulsuri radar orizontale şi verticale cu polarizare dublă, din care s-a generat culoarea compozit artificială, informează Agenţia Spaţială Română (ROSA). În imagine sunt surprinse atât frumusețile naturale, cât și diversitatea peisajului.

În acest mod, ESA a făcut câteva observații despre țara noastră despre care mulți nu stim. Printre cele mai importante descoperiri se numără și aceea că România are cea mai mare zonă de păduri virgine din Europa şi bogăţii naturale uimitoare. Urşi bruni şi lupi pot fi întâlniţi în zona montană, la poalele munţilor se află izvoare minerale şi termale, cărora li se adaugă marea varietate de păsări, peşti, animale şi plante din frumoasa Delta a Dunării.

Asa cum era de asteptat, imaginea a devenit virală pe internet, strainii rămanand uimiti de bogățiile și frumusețile naturii din țara noastră.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă