35.1 C
București
marți, 27 iulie 2021

Descoperirea senzațională făcută de un cuplu în zidurile casei vechi de peste 100 de ani, recent cumpărată

Când doi tineri din New York au aflat de la oameni că locuința recent cumpărată, veche de peste 100 de ani, a fost construită de un contrabandist notoriu, ei au considerat că era vorba doar de o legendă a comunității mici în care s-au stabilit.

Dar, în timpul lucrărilor de renovare recent făcute, cei doi au făcut o descoperire care le dovedește că legenda este adevărată. La începutul lunii octombrie, Nick Drummond și Patrick Bakker au spus că au găsit peste 66 de sticle de whisky din timpul prohibiției ascunse în pereți și sub pardoseala casei lor, care a fost construită în 1915, potrivit CNN.

„Pereții noștri sunt plini cu baxuri de băutură!”, spune Drummond, care a documentat descoperirea neașteptată într-o serie de postări pe Instagram. „Nu-mi vine să cred că zvonurile sunt adevărate!”, a mai spus el.

Cei doi tineri locuiau din satul Ames, situat la aproximativ trei ore distanță de New York, de peste un an când s-au decis să înceapă renovări majore, în urmă cu două luni.

Drummond, designer și restaurator, a povestit pentru CNN că îndepărta decorațiunea exterioară a zidului casei când a găsit un pachet misterios. Când a verificat, și-a dat seama că era o sticlă învelită în hârtie. Era doar prima dintre cele peste 60 pe care le-a găsit ulterior în ziduri și sub pardoseală.

Proprietarii casei sunt uluiți și, în același timp, fascinați de povestea casei lor. Spun că pe măsură ce înaintează cu lucrările găsesc în continuare sticle.

Sticlele conțin o marcă de whisky scoțian care este fabricat și astăzi. Fiecare sticlă a fost înfășurată în hârtie moale și paie, apoi sticlele au fost grupate câte șase într-un pachet.

Primul proprietar al casei a fost un nobil german – contele Adolph Humpfner -, știau cei doi proprietari. După ce au verificat arhivele, Drummond și Bakker au aflat că Humpfner era un om misterios, implicat în numeroase scandaluri. A murit brusc și a lăsat în urmă alcoolul de contrabandă, precum și o avere puternic disputată.Drummond și Bakker au aflat că fiecare sticlă dintre cele descoperite în casă valorează acum 1.000 de dolari și intenționează să le vândă, mai puțin una pe care o vor păstra pentru „degustare”.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate