8.4 C
București
duminică, 9 mai 2021

Deși s-au despărțit de câteva luni, Lidia Buble mai are sentimente pentru Răzvan: „Da, încă îl iubesc pe Răzvan”

La mai bine de șase luni de la despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a transmis un mesaj surprinzător pe contul ei de Instagram.

Lidia Buble a reușit să-și surprindă fanii din nou! Artista le-a arătat acestora o latură mai sensibilă și i-a pus pe gânduri. Dis-de-dimineață, vedeta și-a băut cafeaua într-o cană ”specială”, pe care era inscripționat un mesaj.

”Ce s-ar întâmpla? Ce s-ar întâmpla dacă m-aș îmbrăca în pielea ta? Aș fi pentru totdeauna al tău?”, scria pe cană. Fanii s-au gândit imediat dacă nu cumva în viața cântăreței a apărut un nou bărbat. În ultimele luni, vedeta a tot fost întrebată dacă există un iubit nou în viața ei, însă, a negat aceste zvonuri de fiecare dată. Pe de altă parte, fostul ei logodnic, Răzvan Simion, “și-a oficializat” relația cu bruneta care i-a făcut inima să-i tresare din nou.

Lidia Buble a recunoscut că mai are sentimente pentru Răzvan Simion
La mai bine de șase luni de la despărțire, Lidia Buble și-a pus sufletul pe tavă și a recunoscut că încă are sentimente pentru Răzvan Simion. Cântăreața a precizat însă că iubirea pe care o simțea pentru fostul ei partener de viață s-a transformat într-o prietenie frumoasă.

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste.

Într-o relație deciziile se iau împreună, deci totul a fost de comun acord. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate