sâmbătă, 19 septembrie 2020

Iata un detaliu observat de fani după ce Dani Oțil a postat o fotografie cu iubita lui

Știrile zilei

Şcolile de închid mai multe zile. Anunţul făcut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban anunţă că mai multe zile cursurile se vor derula online, pentru a permite pregătirea secţiilor de...

Ion Țiriac, nemulţumit de creşterea pensiilor cu 14%. „Înseamnă că sunt miliardari”

Vestea bună primită de pensionari la începutul lunii septembrie nu avea să treacă neobservată. Spre exemplu, Ion Țiriac este...

Radu Banciu, atac fără precedent la bătrânii care nu poartă mască de protecție

Radu Banciu, atac fără precedent la bătrânii care nu poartă mască de protecție în locurile publice. Mulţi dintre cei...

„Ce ochi frumoși aveți amândoi / Vă stă foarte bine împreună!”, au fost două dintre comentariile postate în dreptul fotografiei.

Dani Oțil a povestit amănunte interesante despre momentul în care inelul de logodnă a intrat în posesia Gabrielei Prisacariu: „A plâns mama când i-am zis, dar nu ştiu dacă a plâns de bucurie sau de… Am pus inelul la cală. Nu am simţit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă şi eu visam să-l dau la o mare albastră. După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult şi m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeaşi zi când îl baţi pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină”.

Asadar, cei doi traiesc iubirea din plin, zambetele lor confirmand cat se poate de tare acest lucru. Abia se asteapta ca tinerii logoditi sa devina sot si sotie.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă