19.9 C
București
miercuri, 12 mai 2021

Detaliul ruşinos observat la Georgiana. Ce au observat spectatorii aseară la Survivor Romania 2021

Telespectatorii au observat un detaliu ruşinos la Georgiana, concurenta la Survivor Romania 2021. În timpul emisiunii de aseară, aceasta pare să fi uitat complet de prezenţa camerelor de filmat. Faimoasa nu a băgat în seama operatorii şi nici pe colegii ei şi a făcut un gest ruşinos.

Faptul că sunt filmați 24/24 este un aspect stabilit încă de la începutul competiției, pe care-l știu toți concurenții.

Unii concurenţi par să nu aibă nicio problemă cu prezenţa camerelor de filmat sau poate au uitat de prezenţa lor. La fel a păţit şi Georgiana Lupu în timpul emisiunii de aseară. Aceasta a fost surprinsă cu mâna în … zona intimă.

Faimoasa a făcut un gest total nepotrivit și a fost totul filmat. În timp ce era alături de colegele ei din tabăra roșie, a fost observată cu mâna în zona intimă, iar imaginile au fost difuzate la televizor.

Georgiana a fost recent primită cu brațele deschise de vedetele din show, după ce a fost exclusă din echipa Războinicilor din cauza unui scandal extrem de violent. Și în ciuda primirii calde, sportiva i-a criticat dur.

„În echipa Faimoșilor am observat că sunt mai multe persoane cărora le place să iasă în față, să vorbească mai mult decât alte persoane. Așa nu ajungem să ne cunoaște între noi. La Războinici s-a decis să nu existe un lider, însă aici simt că sunt două-trei persoane care își doresc să fie acolo sus”,a spus Georgiana Lupu, noua Faimoasă de la Survivor.

Câţi bani iau pe săptămână vedetele de la Survivor România
Filmările din Republica Dominicana au adus laolaltă persoane publice din România care activează în diferite domenii de activitate. Ei fac parte din Echipa Faimoşilor şi concurează împotriva Războinicilor. Potrivit Click!, vedetele din Survivor iau bani frumoşi în fiecare săptămână pe care o petrec în concursul din Republica Dominicană.

Cel mai bine plătit concurent este Jador, pe numele său real Remus Ionuţ Dumitrache. Tânărul are 25 de ani şi s-a făcut remarcat prin participarea la alt reality show de pe Kanal D – Puterea Dragostei. A avut chiar propriul reality show la Antena Stars, iar ocupaţia lui este de cântăreţ.

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puţin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Îşi bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopţile”, a declarat concurentul Faimos.

Alexandra Stan este şi ea în topul celor mai bine plătiţi Faimoşi. Cântăreaţă în vârstă de 31 de ani ar primi în fiecare săptămână în care stă în concurs 2.500 de euro pe săptămână.

Coşti Ioniţă (43 de ani), Cătălin Morosanu (36 de ani) şi Culita Sterp (28 de ani) ar fi plătiţi cu sume care variază între 1.500 şi 3000 de euro.

„Pentru mine este o provocare uriaşă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiţie adevărată. Mi-aş dori să fac performanta acolo, dar şi să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, şi din palmarestul meu lipsea”, a declarat Cătălin Morosanu.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate