joi, 24 septembrie 2020

Devalorizarea banului a ruinat o familie din Iaşi. Au depus la bancă 85.000 de lei şi au primit înapoi… 10 lei!

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

În 1989, inainte de Revoluţie, Constantin Nuţa a reuşit să depună la CEC suma de 85.000 lei şi a stat liniştit, ştiind că are nişte bani puşi deoparte pentru situatii neprevazute.

In 2009, a vrut să scoată banii depuşi şi a aflat că are de luat doar 10 lei!

“Am făcut o cerere către conducerea CEC Bank, să mi se dea banii pe care îi aveam pe cele şapte librete. Mi s-a răspuns că, la reforma monetară din 2005, prin transformarea leului vechi în cel nou, valoarea monedei s-a micşorat de 10.000 de ori, motiv pentru care cele 7 librete însumează acum, cu tot cu dobândă, 10,8 lei”, a spus Constantin Nuţa.

Şocat de aceasta nedreptate, domnul Nuta a mers în instanţă. Din pacate, după trei ani de procese, decizia care i-a venit zilele trecute este ce se putea mai rau. Magistraţii de la Tribunalul Iaşi au hotarat în mod definitiv şi irevocabil să respingă cererea formulată de familia Nuţa şi să nu acorde nici un leu despăgubiri, considerand ca funcţionarii de la CEC au stabilit în mod corect suma pe care trebuie să o acorde pentru depozitul făcut în anul 1989.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă