duminică, 20 septembrie 2020

Dezvăluiri despre ce se va întâmpla în România atunci când vom atinge vârful pandemiei de coronavirus

Știrile zilei

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

A înfipt furculiţe de plastic în grădină! Motivul, GENIAL

Grădinăritul este una dintre cele mai eficiente terapii pentru stres. În plus, petreci mai mult timp printre plante.Dacă locuieşti...

Familia unui preot din Brașov, decimată de coronavirus

Temutul coronavirus a făcut trei victime într-o familie din Brașov: un preot, soția acestuia și unul dintre fiii lor...

Sărbătorile pascale i-au prins pe români în izolare din cauza pandemiei de coronavirus. Autoritățile au impus măsuri stricte pentru a preveni răspândirea COVID-19. Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut un apel către cetățeni și i-a rugat să nu meargă în această perioadă la prieteni sau familie.

Ce se va întâmpla în România când vom atinge vârful pandemiei de coronavirus
Cu toate acestea, unii români nu au ținut cont de restricții, iar epidemiologii au explicat ce se va întâmpla în România când vom atinge vârful pandemiei de coronavirus. Preşedintele Asociaţiei de Epidemiologie, Doina Azoicăi, a făcut dezvăluiri la Digi24 despre vârful pandemiei, în funcție de ce se întâmplă de Paște.

‘Scenariul mai puţin optimist, nerespectarea măsurilor, abaterile de la reguli pot duce la o creştere a numărului de cazuri, o creştere exponenţială în săptămâna viitoare. Ce se poate întâmpla după cinci-şapte zile de la acest moment în care, din păcate, unii nu ţin cont de recomandări se va răsfrânge nu numai în cazuri de cazuri, ci şi cel de decese.

Sper ca oamenii să fie conştienţi şi acest scenariu să nu fie valabil. Pentru că, altfel, există riscul de presiune mai mare asupra unităţilor medicale. Sper ca lumea să fie conştientă că totul depinde de fiecare în parte’, a precizat aceasta.

‘De cealaltă parte este „scenariul optimist – vom respecta aceste măsuri stricte, trebuie doar să fim consecvenţi în aplicare, ceea ce ar duce la o scădere a numărului de cazuri în 4 săptămâni, ceea ce ar putea duce la ţinerea sub control a situaţiei, se va trece treptat la revenirea la o normalitate de tranziţie’, a mai concluzionat Doina Azoicăi.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă