13.5 C
București
luni, 19 aprilie 2021

Dezvăluiri dureroase făcute de mama Denisei. Ce i-a spus în vis: ”Îmi cerea…”

Dezvăluiri dureroase făcute de mama Denisei la trei ani de la dispariția celebrei cântărețe. Nu există pentru un părinte o durere mai mare decât ce-a de a-și pierde copilul. Tânără cântăreață a lăsat un gol imens în sufletul celor apropiați. Denisa Manelista a dus o lupta crâncenă cu o boala necruțătoare. Artista s-a stins la 27 de ani.

Într-un interviu acordat recent, mama cântăreței a făcut mărturisiri extrem de emoționante despre fiica ei.

Dezvăluiri dureroase făcute de mama Denisei
Denisa s-a stins la 27 de ani după ce a purtat o lupta crâncenă cu o boală nemiloasă. Într-un interviu recent, mama acesteia și-a strigat durerea și dorul pe care îl poartă.

‘Pentru mine, Denisa nu a murit niciodată, ea doar a plecat în turneu. Trăiesc doar ca să-i împart pomană. Mi se rupe sufletul, atât de dor îmi este de fata mea deșteaptă și cuminte, de îngerul meu… Atunci când a murit, am început să urlu de durere și mi-au dat niște calmante, apoi îmi venea să joc. După o săptămână mi-am revenit, dar în fiecare noapte, la ora 12:00, mă duceam la cimitir’, a povestit Geta Marin, mama Denisei Răducu, pentru revista Taifasuri .

Cu lacrimi în ochi, femeia își amintește de momentele când fiica ei era mică și o pregătea cu haine noi și îi împletea părul. Mereu în apropierea sărbătorii de Paște, Geta Marin le cumpăra rochițe și fustițe fetelor sale, iar ele mergeau și se mândreau cu noile haine.

Denisa a fost mereu o fată muncitoare
Dezvăluiri dureroase făcute de mama Denisei la trei ani de la dispariția artistei. Din amintirile pe care le are despre fata ei, Geta Marin spune că aceasta a fost mereu o fire descurcăreață și muncitoare. A începuse să-și câștige primii bani încă de când era la școală. Mama artistei a povestit ce făcea fiica ei pentru a primi niște bani în plus.

‘Era la școală când a început să câștige primii bani. La noi, la țară, există obiceiul că atunci când moare cineva să i se care apă. Și Denisa, fără să știu eu, se ducea și făcea asta. Când am prins-o, mi-a spus că își dorește ca din banii luați pe căratul apei să-i cumpăr blugi și trening’, a adăugat mama Denisei Răducu.

Deși au trecut trei ani de la moartea cântăreței, mama sa o visează în fiecare noapte
Geta Marin a povestit în interviu ce i se arată în vis și ce îi spune fiica ei.

„O visez seară de seară. A trecut la un moment dat cineva cu pepeni de vânzare pe drum și am luat și eu să dau de pomană pentru Denisa. Și noaptea am visat-o pe Denisa. Mă certa că nu am tăiat bine pepenele în cubulețe, nu l-am pus în castron, nu l-am așezat în frigider și nu am spus când l-am împărțit „Primească Dumnezeu pe Emilia Denisa’.

În altă zi, am făcut varză călită cu coaste și mi s-au părut cam multe, așa că am scos una și am pus-o pe o farfurie, pe aragaz. Noaptea am visat-o pe Denisa, care-mi cerea coasta rămasă. De Moșii de Iarnă am împărțit piftie și unei singure vecine am uitat să-i pun o lingură. Din nou mi-a apărut în vis și mi-a spus să iau 30 de euro să cumpăr linguri, pentru că a mâncat piftia cu mâna’, a dezvăluit mama Denisei

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate