Dezvăluirile emoționante făcute de Vlad Gherman. Ce a spus actorul despre iubita sa, Oana Moșneagu. „Nu îl voi uita”

Vlad Gherman se numără printre cei mai îndrăgiți actori de la noi. În prezent, actorul din „Adela” trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de colega sa de breaslă, Oana Moșneagu. Recent, vedeta Antena 1 a publicat un mesaj plin de emoție, în care a făcut un fel de recapitulare a anului 2022.

Cu toate că acum este împlinit pe toate planurile, artistul a dezvăluit că anul ce aproape a ajuns la final a fost unul plin de provocări.

Vlad Gherman a fost sincer și a împărtășit cu fanii din mediul online că nu va uita prea curând tot ce a trăit anul acesta. Actorul a scris, în textul alăturat unui reel pe Instagram, că momentele grele prin care a trecut „au fost presărate cu momente minunate”. Iar acestea i se datorează iubitei sale, Oana Moșneagu.

„In ciuda acestui reel, a fost un an greu. 2022 e un an pe care nu îl voi uita prea curând, dar asta și pentru că momentele grele prin care am trecut au fost presărate cu momente minunate pe care le-am trăit cu Oana! Aici am pus o mică parte din ele (atât cât m-a lăsat sunetul de reel) Weekend fain s-aveți! #recap #2022”, a scris Vlad Gherman.

Vlad Gherman a comparat-o pe Oana Moșneagu cu fosta iubită
După ce s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și-a găsit fericirea în brațele colegei sale din „Adela”, actrița Oana Moșneagu. Actorul din serialul de la Antena 1 a vorbit despre relația pe care o are cu actuala iubită și a făcut, fără să vrea, o comparație cu fosta.

Vlad Gherman a spus că actuala iubită este prima femeie matură cu care a fost într-o relație.

„Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, mărturisește actorul pentru OK! Magazine.