Diagnosticul crunt pe care Lidia Buble l-a primit din partea medicilor. Cu ce boală se confruntă artista

Lidia Buble trece prin momente grele. Vedeta a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Cu ce boală se confruntă cântăreața?

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Cântăreața trece prin clipe grele, după ce medicii au diagnosticat-o cu o afecțiune severă. Cu ce boală se confruntă artista?

Lidia Buble a acceptat provocarea de a lua parte la avetura vieții ei, în cadrul unui show televizat, la întoarecea în țară vedeta a decis să meargă să-și facă un control de rutină. Diagnosticul medicului a fost unul crunt. Lidia suferă de hernie de disc, însă, se pare că această afecțiune nu-i dă bătăi de cap, momentan.

Artista a dezvăluit că nu are dureri și, momentan, nu este cazul să fie supusă la o intervenție chirurgicală. Însă, aceasta încearcă să țină boala sub control, pentru a nu se agrava.

”Momentan nu este cazul, am grijă și încerc să țin sub control problema”, dezvăluit Lidia Buble pentru Viva.ro.

Care este situația sentimentală a artistei
Lidia Buble tăriește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, după despărțirea de Răzvan Simion, în sfârșit, a ieșit soarele și pe strada ei. Cântăreața se iubește cu Harlys Becerra, celebrul actor cubanez. Cei doi își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

”Sunt fericită pentru mine. Da, chiar sunt fericită și sunt foarte împlinită pe toate planurile.

Simt că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Da, sunt fericită, și mă bucur că se vede asta. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărat că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, sunt declarațiile făcute de Lidia Buble în urmă cu ceva timp.