Ultimate magazine theme for WordPress.

„Diamantul grecesc”, o fetița din Romania continua pastrarea si transmiterea culturii si frumoaselor traditii elene.

Festivalul concurs „Ogis Talent Show„, organizat de Fundatia Olga Gudynn si Olga Gudynn International School s-a aflat anul acesta la cea de-a opta editie. Desfasurat pe 12 mai 2017, festivalul si-a propus si de aceasta data sa devina o rampa de lansare pentru copii talentati, sa le deschida drumul spre o viitoare cariera artistica si sa ii incurajeze in demersul lor de a-si urma visurile.

La festival a participat si Antonia Irina Cojocaru>, in varsta de 7 ani, ce a reusit de-a lungul timpului sa fie evidentiata si premiata ca solista instrument baglamas, fiind unica solista baglamadaki din Romania. Supranumita „Diamantul grecesc„, artista continua pastrarea si transmiterea culturii si frumoaselor traditii elene, prin sunetele armonioase ale baglamas-ului, caruia ii da viata prin talentul ei innascut.

La aceasta editie a festivalului „Ogis Talent ShowAntonia a castigat premiul cel mare „Olga Gudynn Talent Show„, ce a constat intr-o bursa integrala de scolarizare in cadrul Olga Gudynn International School.

Sursa: Revista „Elpis” („Speranta”) – Uniunea Elena din Romania

Antonia Irina Cojocaru se gaseste pe Facebook la

https://www.facebook.com/nicoleta.cojocaru.771

loading...

Cmentariile sunt închise

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies