All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme cand a intrat in concurs. Vezi cat a slabit sportiva in aproape trei luni

Diana Belbita de la Exatlon este o concurenta foarte buna care face parte din echipa “Faimosii”.

Diana Belbita de la Exatlon este una dintre cele mai puternice, ambitioase si dedicate concurente din concurs. Are mentalitate de invingatoare, iar pe parcursul competitiei-fenomen care a cucerit Romania, tanara a demonstrat ca are calitati de invingatoare.

 

Protagonista noastra are o forta fizica de invidiat in ciuda faptului ca pare mai fragila decat era cand a intrat in concurs. Si nu pentru ca nu ar mai avea energie ci pentru ca, la fel ca restul concurentilor, a slabit in aproape trei luni de efort fizic si alimentatie putina.

Cand a ajuns in Republica Dominicana, Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme, iar acum indragita luptatoare MMA pare ca a slabit cam cinci kilograme. Cel putin asa crede Crina Belbita, mama Dianei, din ce vede la televizor.

 

Sportiva arata foarte bine, s-a adaptat perfect la conditiile de stres si da semne ca este din ce in ce mai determinata.

Diana Belbiţa face spectacol la “Exatlon”, iar noi vă prezentăm cine este primul bărbat care i-a ajuns la inimă “prinţesei războinice”. Numele lui este Cătălin Casaru şi este campion naţional MMA. Originar din Braila, sportivul a avut o relaţie cu bruneta, pe vremea când aceasta făcea primii paşi în lupte.

 

„În această vară, Cătălin a participat, la Mamaia, la gala ‘Bătaie ca-n Vegas’, acolo unde a realizat o victorie impresionantă. Probabil că această întrecere îi va rămâne mereu în suflet, pentru că, pe lângă succesul sportiv, a cunoscut-o şi pe cea cu care formează un cuplu de atunci (anunţat şi pe Facebook), frumoasa Diana Irena Belbiţa, care are numele de ring ‘Prinţesa Războinică’.

În vârstă de 18 ani, tânăra (originară din Strehaia şi fostă practicantă de judo) este luptătoare la clubul Koyko Dojo Tv Severin, iar la gala de la Mamaia s-a impus şi ea (prin armbar). Este campioană la unifight, multiplă campioană naţională la Budokai, dar şi câştigătoare de alte medalii, atât interne, cât şi externe (Szeged, Budapesta – aur) în turneele de K1 si MMA. A câştigat şi un meci în care a avut adversar un… băiat!”, scria ziuaconstanta.ro în anul 2014.

Povestea de dragoste s-a încheiat, însă, un an mai târziu. „Pe partea sentimentală pot să spun că sunt mai ghinionistă. Nu am iubit şi nu, nici n-am bătut vreun fost iubit. Ca oricărei fete, mi s-a întâmplat să fiu abordată, însă, ştiind de ce sunt capabilă, am evitat conflictele”, povestea Diana care a explicat şi faptul că s-a apucat de sporturile de contact pentru că se îndrăgostise de un luptător. „Mergeam la fiecare antrenament doar ca să îl văd. După o perioadă am început să merg şi la competiţii şi, având rezultate, am continuat”.

Sursa: anamariavasile.com

loading...