12.3 C
București
luni, 17 mai 2021

Diana Enciu e însărcinată! A ținut sarcina ascunsă timp de 6 luni

Vestea că Diana Enciu e însărcinată i-a luat pe fanii ei prin surprindere, faimoasa bloggeriță reușind să-și țină ascunsă sarcina timp de 6 luni. Fanii au fost însă extrem de încântați, deoarece au primit vestea chiar în ziua de Crăciun, când Diana a postat mai multe fotografii pe contul ei de socializare, însoțite de un mesaj emoționant.

Diana Enciu este însărcinată în șase luni
Partenera Alinei Tănasă, alături de care formează unul dintre cele mai de succes bloguri de fashion autohtone – Fabulous Muses -, este însărcinată deja în al doilea trimestru, dar a reușit să ascundă vestea până acum, luându-și prin surprindere fanii de pe contul de socializare. Alina Tănasă a postat primele fotografii cu ea însărcinată, alături de partenerul ei Cristian Șimoca, aka Otravă, alături de un text emoționant.

„De 6 luni suntem trei! Cuvinte să descrie ce simțim noi doi acum nu există. Le caut de ieri de când m-am decis să vă spun despre noi trei…și încă nu le găsesc! Prea mici ar fi pentru lucrurile mari care ni s-au întâmplat în ultimul an când viața noastră s-a schimbat, când noi ne-am schimbat și am învățat să ne iubim cum nu o mai făcusem vreodată’, a scris aceasta pe Instagram.

„E un drum greu, dar merită tot efortul”
În aceeași postare, faimoasa bloggeriță le-a dat câteva sfaturi și celor care o urmăresc în mediul online, pe care i-a încurajat să nu trăiască după tipare, ci după cum simt. Anunțul că Diana Enciu este însărcinată a fost primit de fani cu mult entuziasm, fotografia adunând aproape 23.000 de like-uri.

„Azi vreau să vă mulțumesc pentru că sunteți mereu aici, vă îmbrățisez, vă iubesc și vă doresc să aveți un Crăciun minunat și vă încurajez să faceți Crăciun din fiecare zi a vieții voastre! Vă încurajez să faceți lucrurile mereu asa cum simțiți, este cea mai bună cale ca să vă fie bine! Nu exista un tipar de urmat!

Nu trebuie să fim în vreun fel doar pentru că așa ni se spune sau doar pentru că așa vedem în jurul nostru sau doar pentru că cei din jurul nostru cred că putem pocni din degete și să devenim superoameni peste noapte. Trebuie să ne acceptăm și să învățăm să trăim cu noi înșine în primul rând fix așa cum suntem. E un drum greu, dar merită tot efortul! Vă îmbrățișăm tare! Și probabil într-o zi, cândva, voi reuși să vă vorbesc despre drumul acesta al nostru. Vă iubesc! Și să aveți un Crăciun așa cum vă doriți voi!’, a mai scris Diana Enciu.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate