15.8 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021

Diana Sălăjean, soția lui Alin de la Survivor a spus adevărul despre relația cu războinicu

Soția lui Alin de la Războinici, primul interviu despre parcursul soțului ei la Survivor România 2021.

Alin de Survivor România este un concurent ambițios, care încearcă să își depășească propriile limite în competiție. Războinicul a mărturisit că foamea și oboseala nu sunt o problemă pentru el, însă dorul de casă îl macină. Concurentul a mărturisit că acasă îl așteaptă o soție minunată, Diana, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Diana, soția lui Alin de la Războinici , a oferit primele declarații despre parcursul soțului ei în emisiune. Într-un interviu pentru emisiunea „Ștafeta mixtă”, Diana a dezvăluit că declarația de dragoste pe care Alin i-a făcut-o la televizor i-a emoționat foarte mult pe apropiații lor. Chiar dacă lucrurile nu sunt mereu perfect într-o căsnicie, Diana a mărturisit că ei sunt foarte fericiți. Soția Răzoinicului speră să îl vadă în marea finală.

„Din ce spune el, nu prea suferă nici de mâncare, nici de somn, suferă de dorul de casă. Alin este un bărbat sensibil, dar totodată puternic. Toate prietenele mele care sunt singure mi-au spus, după declarațiile sale, că își doresc un soț ca Alin. Nu sunt o fire geloasă, sper să își găsească și ele un bărbat pe măsură. Bineînțeles că nu e totul lapte și miere, dar suntem foarte fericiți.

Dacă nu eram, cred că nu îi era atât de dor de casă și lui. Sper să fie puternic și să reziste pentru că eu nu îl aștept acasă până la vară”, a dezvăluit Diana, în exclusivitate, la „Ștafeta mixtă”, emisiunea de pe canalul de Youtube WOWnews

Motivul pentru care Alin de la Războinici își ține soția ascunsă: „Frumusețea ei…”
Alin Sălăjean de la Survivor România 2021 este căsătorit cu o femeie superbă. Bărbatul a mărturisit, pe pagina sa de Instagram, că o ține „ascunsă” de rețelele de socializare pentru că frumusețea ei ar putea fura inima oricărui bărbat.

„Multă lume m-ați intrebat de ce o țin “ascunsă” pe soția mea pe rețelele de socializare. A sosit timpul să vă răspund invocănd două motive:
1. Rețelele de socializare sunt pentru mine
instrumente de a mă promova, atât si nimic mai mult.
2. Frumusețea ei poate păli ochii și sufletul oricărui bărbat, de ce să risc!!! 😂😂😂 … oare acum, am riscat prin această postare??? Diana Salajean mulțumesc că mă accepți și cu bune, dar mai ales cu rele!!!
Tu ești singura persoana care mă cunoaște, restul poveștilor sunt doar legende… (șosete galbene, ireverențios). Esti incântătoare!!!Mulțumesc!!”,a scris Alin Sălăjean pe contul său de Instagram.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate