16.2 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021

Diana Șoșoacă, fără mască, a pus în scenă un spectacol deplasat

Diana Șoșoacă s-a dat în spectacol, fără mască, pe la mai multe instituţii publice. Aceasta a forţat intrarea şi a făcut scandal peste tot pe unde a mers. Senatoarea AUR a spulberat aseară porțile Spitalului Sf. Pantelimon și a intrat val-vârtej înăuntru.

Acolo avusese loc un incident, un neon făcuse scurtcircuit, iar senatoarea a vrut explicații.

Diana Șoșoacă, fără mască, a făcut circ la instituţiile statului
Diana Șoșoacă s-a dat în spectacol la porţile Spitalului Sf. Pantelimon din Capitală. Ajunsă acolo, senatoarea a avut un schimb de replici tăioase.

– De ce nu aveți mască, doamnă?

– Uite așa,sunt exceptată, pentru că unii sunt mai bolnavi decât alții, a țipat Diana Șoșoacă.

Cu puţin timp înainte, senatoarea AUR, s-a dat în stambă în fața Ministerului Sănătății unde ar fi vrut să treacă și aici prin ușa de metal ca să stea de vorbă măcar cu un secretar de stat, dacă nu cu însuși ministrul.

Toate aceste evenimente au venit după tragicul eveniment de la Institutul Matei Balș. La câteva ore după devastatorul incendiu aceasta s-a prezentat în fata unităţii sanitare unde a provocat un alt scandal.

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a cerut oficial vineri, 29 ianuarie, demisia lui Raed Arafat.

„Este obligatoriu să existe cel puțin o demisie. Aceasta trebuie să fie a lui Raed Arafat. Este al treilea eveniment care se produce și el nu cade! Nu mai spun de Colectiv. Raed Arafat se ocupă de modul în care să abuzeze poporul român. Trebuie numiți alți oameni pentru că cei care au fost până acum nu au rezolvat problemele sistemului medical din Romnia.

Domnul Arafat să pe scaun ca șef DSU, situația este foarte gravă, și el nu face nimic. Avem cinci morți! Cum au ajuns ca oamenii să fie carbonizați?! Se reiterează situația de la Piatra neamț și de la Spitalul Giulești. Nu pot să plătească medicii pentru incompetența altora.

Vrem o țară că afară, dar bine ar fi să fie din punct de vedere medical. Suntem oameni cu COVID, plin ide infecții nosocomiale. Nu-i omoară COVID! Sistemul sanitar este în colaps!“, a declarat Diana Șoșoacă.

„Să vii să faci scandal la o asemenea tragedie, mi se pare o nemernicie! Fata este o isterică, face orice să iasă în evidență”, spun experții.

Ieri, în Parlament, Diana Șoșoacă părea ceva mai calmă.

„Temperamental este mai înfierbântată, uneori iese din linia partidului, însă asta nu mă stânjeneşte câtuşi de puţin, momentan!”, spun unii colegi de partid ai senatoarei.

A părăsit emisiunea lui Mihai Gâdea
Diana Șoșoacă continua să umble fără mască deşi aceasta este obligatorie în anumite locuri. În urmă cu o săptămână, senatoarea a părăsit emisiunea lui Mihai Gâdea după un schimb mai dur de replici.

Senatoarea AUR i-a transmis, într-o postare pe pagina sa de Facebook, realizatorului TV, că „să mă ameninți că-mi tai microfonul este o încălcare flagrantă a dispozițiilor constituționale”.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate