Dieta cu care Anamaria Prodan a slabit 15 kilograme: „Am baut sucuri de…”

Anamaria Prodan Reghecampf obtine mereu tot ceea ce isi doreste.

La un moment dat, vedeta a luat cateva kilograme in plus de care a scapat cu ajutorul unei dietei pe care multi sportivi o urmeaza.

Sexy impresara a slabit 15 kilograme si nu a mancat nimic solid.  Desi pare o dieta drastica Anamaria Prodan sustine ca nu este deloc asa si ca ei i-a placut foarte mult.

Vedeta a renuntat la mancare si a baut doar sucuri pe care le-a facut la blender. In fiecare zi, Anamaria Prodan trebuia sa bea cate doi litri de suc, insa in ultimul timp aceasta nu mai putea sa-l bea pe tot.

Eu daca imi doresc ceva nu-mi sta nimic in cale! Este o dieta prin care toti sportivii mari ai lumii slabesc. Nu am mai mancat solid absolut nimic, doar sucuri.

Nu e dificil, pentru ca organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curatat tenul, am slabit frumos. Am baut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale.

Aveam doi litri de suc, in ultima perioada nici nu mai puteam sa-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Si apa, foarte multa apa. Aveam non-stop sucul in mana. Daca ma opream undeva, il puneam la frigider„, a declarat Anamaria Prodan intr-o emisiune de televiziune.

Acum, Anamaria Prodan se mentine in forma si a facut mai multe schimbari de look. Vedeta a renuntat la celebrul ‘palmier’ si si-a pus extensii. In prezent, Anamaria Prodan locuieste in Dubai, acolo unde sotul ei, Laurentiu Reghecampf, antreneaza o echipa de fotbal din Emirate.