Ultimate magazine theme for WordPress.

Dieta indiană te scapă de 1 kg pe zi fără să te înfometezi. Atenție: NU se ţine mai mult de o săptămână!


Te întrebi ce este dieta indiană?  Unii o numesc dieta minune, altii se plang ca este greu de tinut. In orice caz, pare a fi soluția perfectă pentru cine își dorește să slăbească rapid.

O dietă nu ar trebui nici să dezechilibreze organismul, nici să-l facă pe cel care o folosește să se înfometeze. Și, mai întai de toate, să nu pună deloc sănătatea în pericol. Dieta indiană se ține pe zile și dacă este ținută cu strictețe, garantează pierderea unui kilogram pe zi. O săptămană respectată, 7 kg în minus.

Prima zi
Cei care aleg această dietă trebuie să consume numai fructe, exceptand: strugurii, bananele și mango. În rest, fructe și iarași fructe.

A doua zi
Se consumă doar legume fierte sau crude. De preferat sunt legumele verzi, însă sunt permise toate legumele din lume.

A treia zi
Ziua trei este o combinație de legume și fructe. Totuși, cei ce aleg dieta sunt sfătuiți să renunțe pentru 24 de ore la cartofi.

A patra zi
Aceasta este ziua bananelor și doar atât când vine vorba despre mâncare. Șase banane combinate cu patru pahare de lapte ar trebui să fie suficiente pentru o zi întreagă.

A cincea zi
Sunt permise legumele, mai ales varza, și sunt interzise roșiile.

A șasea zi
În cea de-a 6-a zi sunt permise legumele în stare crudă, mai ales varza și brânza de vacă. Vor fi evitate roșiile.

A șaptea zi
În cea de-a 7 zi și ultima a dietei, doritorii au voie să bea suc de fructe și alte legume.

Pe durata dietei trebuie consumată multă apă, să se renunțe la cafea și la alcool, iar legumele să fie consumate doar în stare naturală sau sub formă de salată. Totodată, cei care țin dieta nu ar trebui să sară peste nicio masă și să evite surplusul de sare și zahăr. Ideal ar fi ca salatele să fie preparate în casă.

Atenție: această dieta este recomandată pentru maxim 7 zile.

loading...
Loading...