DIICOT l-a protejat pe criminalul din Caracal. Politicienii intra pe usa principala iar Dinca pe cea din spate

Gheorghe Dinca a ajuns, joi seara, la sediul DIICOT din Capitala pentru a fi audiat de procurori, urmand ca barbatul sa isi petreaca noaptea in Arestul Central din Bucuresti.

Procurorii tin la imaginea monstrului din Caracal si l-au ferit de presa. Daca pe politiceni si alte vedete le baga pe usa principala, pe Dinca, procurorii l-au adus pe o intrare din spate.

Tot joi, barbatul, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, a fost dus, la sediul Institutului National de Medicina Legala.

Vineri, Dinca va fi supus testului poligraf, la sediul IGPR. DIICOT anunta ca dosarul privind crimele din Caracal, preluat de la colegii din Craiova, va fi instrumentat sub coordonarea directa a procurorului-sef, Felix Banila, iar solutionarea cauzei a fost asumata de procurori cu functii de conducere, ancheta fiind derulata cu „maxima celeritate”.

Urmare a preluarii dosarului nr. 203/D/P/2019 de la Serviciul Teritorial Craiova de catre D.I.I.C.O.T – Structura Centrala – Sectia de Combatere a Criminalitatii Organizate, solutionarea acestuia a fost asumata de catre procurori cu functii de conducere din cadrul directiei sub coordonarea directa a procurorului sef, urmarirea penala fiind desfasurata cu maxima celeritate pentru stabilirea adevarului judiciar, informeaza DIICOT.

Procurorii DIICOT, structura centrala, au preluat, joi, dosarul crimelor din Caracal, de la structura Directiei din Craiova.

loading...