„Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. ” Ce anunț a făcut Culiță Sterp, înainte de sărbători

În urmă cu ceva timp, Culiță Sterp a fost cel care a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca, iar din acest motiv, în momentul actual se află sub lupa oamenilor legii și a pedepsei care i-a fost dată.

Astfel, pentru o perioadă de 60 de zile, cântărețul se află sub control judiciar nu poate părăsi țara și a rămas și fără permis de conducere.

Culiță Sterp nu-și poate onora evenimentele de peste graniță

Din păcate, Culiță Sterp nu își poate ține evenimentele de peste graniță, iar acest lucru i-a afectat foarte mult programul artistic, deoarece deplasările pe care le avea deja programarate în diaspora au fost anulate.

În noaptea dintre ani, artistul trebuia să susțină, alături de formația sa, un concert în Germania, pentru a îi încânta pe românii de acolo cu muzică și voie bună.

Din cauză că legea nu îi permite să iasă din România, deși el a sperat că situația se va schimba până la finalul anului, acum artistul a făcut pe rețelele de socializare un anunț prin care și-a întristat fanii.

În mediul online, Culiță Sterp a anunțat pe toată lumea, în special pe românii care-l așteptau alături de ei de Anul Nou, că, din păcate, nu va putea fi prezent în Germania, în locul lui prezentându-se o altă colegă de breaslă, Andrada Cerna.

Pe lângă aceste aspecte, el a mai menționat că imediat ce va avea mai multe detalii despre evenimentele sale viitoare, mai ales despre cele care se află în afara României, va transmite totul public.

„Cu părere de rău vreau să vă anunț că nu o să putem să fim prezenți în Germania, la Revelionul pe care trebuia să-l susținem. Am sperat până în ultimul moment că problemele se vor rezolva și că vom putea pleca, și că vom putea fi aproape de dumnevoastră. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. O să revenim cu detalii și o să reprogramăm evenimentele pe viitor. Până atunci, vă dorim tuturor sărbători fericite alături de familie, alături de cei tragi și să ne revedem curând și în afara țării”, a spus Culiță Sterp, pe TikTok.

Fanii artistului au fost foarte triști, după ce au auzit această veste

După anunțul pe care l-a făcut Culiță, fanii manelistului s-au întristat, căci mulți români din diaspora și-ar fi dorit să îl audă cântând, însă chiar și așa, au ținut să îi transmită o serie de încurajări.

„Dumnezeu să fie cu tine, încet, încet se vor rezolva toate”/ ”Tot binele din lume, doamne ajută”/ ”Să fii tu sănătos, să treci cu bine peste, că noi te așteptăm și la anul”/ ”Capul sus și mergi înainte, te iubește Dumnezeu”/ ”Ai grijă de tine, să scapi de probleme și de dușmanii ăștia care te vorbesc mereu de rău”/ ”Dumnezeu să îți ajute să treci peste aceste greutăți”, au fost doar câteva dintre încurajările pe care manelistul le-a primit de la fanii săi.