joi, 24 septembrie 2020

Directoarea ucisă de soț, în spital, trăia un cosmar de 27 de ani. Gestul emotionant făcut de băiatul său când și-a văzut mama în cosciug

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

Femeia ucisă în cabinetul medical de propriul soț, Anca Patriche, a fost un om care toată viața a făcut sacrificii, fie pentru copilul său, fie pentru căsnicie, loc de muncă sau pentru Divinitate.

În Biserica Cuvioasa Parascheva din Piatra Neamț, un băiat în palton negru intră în pridvorul luminat doar de lumânări și încărcat de coroane de flori, s-a oprit langă sicriul descoperit și a spus: „Nu pot să mă uit la ea. O să ies afară.“ Băiatul este chiar fiul ei, Ștefan, în varstă de 24 de ani. A stat cateva minute afară, apoi s-a întors, o privea nemișcat, îî atingea mainile. „E frumoasă. Zâmbește așa cum a făcut toată viața ei“, îi zice unui prieten apropiat. „O am cu mine și acum“, mai spune Ștefan.

Anca Patriche, directoare de îngrijiri medicale, a fost ucisă cu 11 lovituri de cuțit de soțul său, Dumitru Sebastian Patriche, cu care se afla într-un proces de divorț din vara anului trecut. Avea 49 de ani.

„Eu nu mai vorbesc cu tatăl meu de câteva luni. Am susținut-o pe mama să divorțeze de el. Mai ales după ce am plecat de acasă în 2016. Eu mai aveam grijă de ea. Eram ca o pernă pentru mama. Vreau să se facă dreptate. O să dau în judecată spitalul și toate instituțiile responsabile.“, a declarat fiul ei, pentru libertatea.ro.

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă