Jenny din Galați nu renunță la avere! Divorțul miliardarului John Paulson devine o afacere urâtă

Soția miliardarului John Paulson, Jenny, nu dă niciun pas înapoi în procesul de divorț, averea pe care acesta o deține fiind una impresionantă.

John a umilit-o și șocat-o pe Jenny în luna septembrie, când a depus actele de divorț și a decis să se cupleze cu nutrițonista Alina de Almeida în vârstă de 33 de ani.

Românca din Galați nu va ceda în fața afaceristului de 65 de ani care deține o avere de peste patru miliarde de dolari.

John Paulson deține o casă de vis în Palm Beach la care Jenny, soția lui de 50 de ani, nu vrea sa renunțe. Casa are 9 dormitoare și 10 băi și valorează pe piața imobiliară 110 milioane de dolari.

Avocații celor doi discută și despre bijuterii în valoare de 20 de milioane de dolari, un tabloui Van Gogh în valoare de 45 de milioane de dolari și mai multe opere de artă semnate de Cezanne, Degas și Turner.

Cei doi nu au semnat un contract prenupțial, iar românca speră să câștige în instanță jumătate din averea de 4,6 miliarde de dolari pe care soțul ei o deține.

Nu a fost semnat un contract prenunpțial
John Paulson o înșela pe Jenny cu diferite tinere și de 15 ani trăiau despărțiți, dar românca nu se aștepta ca acesta să divorțeze. Conform NY Post, John s-a cuplat cu Almeida în această vară și a fost văzut cu ea la vila familiei din Hamptons și apoi în apartamentul de lux din Olympic Tower, Manhattan.

Jenny i-a fost secratară lui John, iar acesta s-a îmbogățit pe timpul crizei financiare din anul 2008. Cei doi trăiesc separat de 15 ani și au două fiice împreună.

Actele de divorț au fost depuse luni la tribunalul din Suffolk County din statul New York.