13.7 C
București
vineri, 14 mai 2021

Divorț neașteptat! Simon Backer din „The Mentalist” a pus capăt căsniciei după 29 de ani

Încă un cuplu se destramă la Hollywood. Simon Baker, starul serialului „The Mentalist”, și soția sa Rebecca Rigg au anunțat divorțul. Cei doi au pus capăt unei căsnicii de 29 de ani.

Simon Baker, în vârstă de 51 de ani, și Rebecca Rigg, în vârstă de 53 de ani, s-au despărțit după 29 de ani de căsătorie. Vestea divorțului a fost confirmată de reprezentantul actoului, Susan Patricola. Se pare că cei doi au pus capăt relației încă din luna aprilie a anului trecut, însă abia acum au făcut totul public.

„Rămânem prieteni apropiați și cei trei copii ai noștri vor fi întotdeauna cel mai important punct de interes din viața noastră”, au mărturisit cei doi, pentru SUA TODAY.

29 de ani de relație
Celebrul cuplul s-a căsătorit în octombrie 1998 și are trei copii: Stella, în vârstă de 27 de ani, și doi băieți Claude, în vârstă de 22 de ani, și Harry, în vârstă de 19 ani. Separarea a șocat pe toată lumea, mai ales că cei doi actori au avut de-a lungul timpului numai cuvinte de laudă unul despre celălalt.

În 2016, la terminarea filmărilor pentru serialul „The Mentalist”, actorul a declarat că așteaptă cu nerăbdare să petreacă mai mult timp alături de soția și copiii săi, pe care i-a descris drept „mândria și bucuria” sa.

Mai mult, în timpul interviului, Simon Baker a numit-o pe Rebecca „cea mai bună femeie cu care ar putea spera vreodată un bărbat să fie”, adăugând că „să mă căsătoresc cu ea a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată”.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate