28.3 C
București
miercuri, 28 iulie 2021

Doctorul Anthony Fauci, avertisment: Nu te vaccina anti-COVID dacă suferi de această afecțiune

Ce spune doctorul Anthony Fauci despre vaccinul anti-Covid-19. Iată care sunt persoanele care ar trebui să evite să se vaccineze.

Doctorul Anthony Fauci, reunimitul imunolog din Statele Unite ale Americii, a făcut un anunț important legat de vaccinul anti-Covid-19, după ce mai multe persoane care au primit doza au avut reacții adverse.

Șeful National Institute of Allergy and Infectious Diseases din SUA a spus că trebuie să evite vaccinarea împotriva COVID-19 persoanele care au o istorie de reacții alergice severe.

De altfel, declarațiile sale vin la scurt timp după ce în Marea Britanie vaccinul Pfizer-BioNTech a început deja să fie administrat, iar două persoane au suferit reacții alergice puternice după ce l-au primit. Cei doi sunt angajați din sistemul medical și știau că suferă de această afecțiune.

Medicul Anthony Fauci a menționat faptul că persoanele care vor, totuși să se vaccineze, ar trebui să meargă la un centru sau la un spital capabil să răspundă imediat la efectele secundare menționate.

„Nu vrei să mergi într-un loc care nu are această capacitate”, a explicat medicul.

Mai multe țări au primit deja vaccinul anti-Covid-19
Mai multe țări au primit deja undă verde pentru vaccinarea populației împotriva Covid-19. Vaccinul care va fi folosit în Statele Unite ale Americii este de la Pfizer-BioNTech. În România, vaccinul va ajunge în primul trimestru al anului 2021, potrivit anunțului președintelui Klaus Iohannis.

Anthony Fauci este un medic și imunolog american cu origini italiene, cunoscut pentru că este unul dintre liderii grupului de combatere a coronavirusului, iar de la începutul pandemiei a militat pentru obținerea cât mai rapidă a unui vaccin eficient.

Pe lângă persoanele care suferă de alergii severe, medicii din întreaga lume au mai anunțat că persoanele care sunt pozitive cu Covid-19 nu trebuie să se vaccineze. Nici femeilor care sunt însărcinate nu trebuie să li se administreze vaccinul anti-Covid-19.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate