12.2 C
București
joi, 15 aprilie 2021

Doliu în fotbalul românesc! Fostul atacant s-a stins din viață

Florinel Ursu, fostul fotbalist de la FC Botosani a murit ca varsta de 38 de ani. Clubul moldovean a anuntat decesul fostului fotbalist. Ursu a intrat in stop cardio respirator si nu a mai putut fi salvat. Fostul mijlocas era stabilit in Spania, a decedat pe 15 decembrie si avea probleme cu plamanii

In 2010, Ursu a plecat de la Botosani, dupa ce a acuzat echipa ca nu i-a respectat clauzele din contract. Fostul fotbalist a fost nemultumit ca sefii de la club nu i-au platit primele de joc, iar pe Cristi Popovici, antrenorul de la acea vreme, l-a acuzat ca nu i-a oferit destule sanse.

Anunțul a fost făcut de clubul unde Florinel Ursu a evoluat.
„Fostul atacant al FC Botoșani, Florinel Ursu, în vârstă de 38 de ani a pierdut lupta cu viața! Infectat cu virusul Covid-19 Florinel a intrat în stop cardio respirator și nu a mai putut fi salvat! Dumnezeu să-l ierte!’, a fost anunțul prin care s-a anunțat decesul sportivului.

În 2010, Ursu pleca cu scandal de la FC Botoșani și acuza într-un interviu pentru botosaneanul.ro că antrenorul de atunci al echipei, Cristi Popovici, nu i-a acordat destule șanse, în locul său fiind preferați fotbaliști care „nu meritau să joace”. În același timp, spunea că nu a încasat primele de rezultat promise, în ciuda faptului că ceilalți jucători primeau banii.

S-a retras la doar 28 de ani
Problemele medicale cu care s-a confruntat și lipsa ofertelor din partea altor echipe l-au împins pe Ursu să ia o decizie radicală, de a se retrage, la vârsta de doar 28 ani.

Ursu s-a despărțit de FC Botoșani în anul 2010 și s-a stabilit în Spania. Acesta suferea de probleme la plămâni, astfel că infectarea cu SARS-CoV-2 i-a fost fatală, anunță newsradio.ro.

”O accidentare care a recidivat a dus practic la plafonarea acestui jucător care promitea să ajungă departe şi care a părăsit clubul pentru care a evoluat cea mai lungă perioadă din cariera sa … pe uşa din spate. Fără ca cineva să se mai intereseze de soarta lui, fără să mai audă strigătele tribunelor care l-au iubit odată şi la auzul cărora vibra pe teren, Florinel Ursu şi-a făcut ieşirea din viaţa fotbalistică, dezamăgit de sportul rege care i-a fost a doua familie, dezamăgit de cei care odată îi promiteau laurii.

Viitorul său pare închis pe moment, presimte că şi-a încheiat conturile cu fotbalul, iar singurele frămîntări pe care le are acum se îndreaptă spre propria familie şi spre cei doi copii pe care trebuie să îi crească.”, scria botoșăneanul.ro în 2010.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate