joi, 1 octombrie 2020

Doliu in lumea filmului! A murit intr-un ingrozitor accident!

Știrile zilei

Prognoza meteo iarnă 2020-2021: Când vin ninsorile în România?

Deşi de abia a început toamnă, însă multe persoane se întreabă cum va fi vremea în iarna 2020 -...

Ce a scris presa americană despre primarul mort din Deveselu

Întâmplarea bizară de la alegerile locale de duminică dintr-o comună din România a ţinut prima pagină a ziarelor atât...

Calendar 1 octombrie 2020. Acoperământului Maicii Domnului

Calendar 1 octombrie 2020. Este o sărbătoare mare pentru creștini în această zi, care cinstesc praznicul Acoperământului Maicii Domnului.Pe...

Doliu in lumea filmului după moartea tragică a actorului Orson Bean, care a fost lovit mortal de o mașină în Los Angeles. Actorul avea 91 de ani și a fost ucis vineri.

Poliția din Los Angeles afirmă că a fost vorba despre un accident și că șoferul nu are nicio vină, intrucat a traversat neregulamentar, asa cum spun si jurnalistii de la TMZ, conform Mediafax. Orson a fost lovit de o masina care trecea si priectat intr-un alt automobil aflat in miscare, acesta murind pe loc.

În ciuda concluziilor inițiale care nu au dus la formularea niciunei acuzații, polițiștii au afirmat că ar putea totuși înainta cazul procuraturii pentru a se stabili dacă se impune continuarea cercetărilor.

Cariera lui Bean a debutat în anii ´50, când a apărut de mai multe ori ca invitat al emisiunii „The Tonight Show” atât cu Jack Paar cât și cu Johnny Carson. Era una dintre cele mai cunoscute figuri ale emisiunilor concurs americane din a doua jumătate a secolului XX.

A avut roluri și în seriale precum „7th Heaven”, în 2003, „How I Met Your Mother”, în 2007 și „Modern Family”, în 2016. Bean jucat și în pelicula din 2018 „The Equalizer 2”.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă