Doliu în lumea filmului! A fost răpusă de o boală nemiloasă

Lumea internațională a filmului a fost lovită din nou de o veste tragică! Una dintre cele mai talentate și iubite actrițe ale momentului a plecat dintre noi în mod fulgerător, după o luptă grea cu boala! A lăsat în urmă multă tristețe și regrete.

A murit Kirstie Alley

Actrița Kirstie Alley, celebră din filme cunoscute, precum „Uite cine vorbește”, a plecat dintre noi la vârsta de 71 de ani. Actrița considerată un simbol al frumuseții în perioada de glorie suferea de ceva timp de cancer, iar organismul ei a cedat. Medicii au făcut tot ce se putea pentru ea, dar tratamentul nu a mai dat rezultate.

F10013FD F8DE 4E50 B230 D1CDAC9D4DC5

Trista veste a fost anunțată de copiii ei, care au publicat o declarație pe conturile de social media ale vedetei. Aflăm de la cei dragi că boala a fost descoperită recent și marea actriță nu a mai avut puterea să lupte.

Pentru prietenii noștr, din toată lumea… Vă anunțăm cu tristețe că mama noastră incredibilă, neînfricată și iubitoare a murit după o luptă cu un cancer descoperit recent. A fost înconjurată de familie și a luptat cu toate forțele, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi. A fost celebră pe ecran, dar a fost o mamă și o bunica chiar și mai uimitoare., se arată în declarația copiilor actriței.

Copiii acesteia au ținut să mulțumească echipei de medici care au avut grijă de mama lor și tuturor celor care au iubit-o și apreciat-o, solicitându-le acestora liniște și intimitate în aceste clipe grele. Cei dragi rămân cu amintirea frumoasă a lui Kirstie și cu pofta ei nebună de viață.

Amintim că actrița a fost dublă câștigătoare a unui premiu Emmy, celebră pentru rolul Rebecca Howe din serialul de comedie „Cheers“. A mai jucat în filme cunoscute, precum „Uite cine vorbește”, o peliculă de mare succes.