miercuri, 15 iulie 2020

Doliu în lumea filmului. S-a stins din viata la doar 25 de ani

Știrile zilei

Tatăl lui Mihai Tudose a decedat! Era infectat cu COVID-19

Tatăl lui Mihai Tudose, Constantin Tudose, diagnosticat cu coronavirus, a murit în această dimineață, a informat publicația locală Obiectiv...

Cum mai arată Alexandra Dinu la aproape 40 de ani. Fosta soție a lui Adi Mutu e mai frumoasă ca niciodată!

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, se apropie de vârsta de 40 de ani, dar este mai...

Marcel Vela, decizie de ultimă oră: ”Astăzi voi semna ordinul”

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat că în cursul zilei de astăzi va semna ordinul de ministru prin...

Vestea a fost facuta chiar mama sa, Liz Jensen, printr-o postare pe Twitter: „Odihnește-te în pace, fiul meu iubit. A murit făcând ceea ce îi plăcea, muncind la cea mai nobilă cauză. Familia lui nu ar putea fi mai mândră de atât. Haideți să sărbătorim ceea ce a realizat în scurta sa viață”.

Mult regretatul Raphael Coleman a fost cunoscut pentru rolul din Nanny McPhee, unde l-a interpretat pe Eric Brown, având alături staruri ca Emma Thompson şi Colin Firth.

Chiar daca avea doar 25 de ani, acesta renunțase de ceva vreme la actorie și a devenit activist pentru mediu, alăturandu-se grupării ecologiste „Extinction Rebellion”, potrivit CNN.

Tatăl sau vitreg, Carsten Jensen, a scris pe Facebook că acesta a murit brusc, nimeni asteptandu-se vreodata la asa ceva, intrucat nu avea probleme de sănătate: „Raph nu a fost copilul meu, cu toate că am fost aproape de el. Dar pot simți. Văd în ochii mamei lui, aud în vocea ei, pierderea celui mai scump lucru din viața ei”.

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Doliu în lumea filmului. S-a stins din viata la doar 25 de ani 1