miercuri, 21 octombrie 2020

Doliu în lumea filmului. S-a stins din viata la doar 25 de ani

Știrile zilei

Rune 19-25 octombrie 2020. Varsatorii sunt pe cai mari, Balantele incep o viata noua

Rune 19-25 octombrie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici ne aduce previziunile runelor pentru perioada urmataoare. Ce spune Maestrul despre fiecare...

Raed Arafat, averizeaza: Suntem in ceasul al 12-lea.

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca cea mai mare problema cu care se va...

A fost demis. Decizie anuntata de Ludovic Orban

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a anuntat ca prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, va fi schimbat din functie. Premierul a mentionat...

Vestea a fost facuta chiar mama sa, Liz Jensen, printr-o postare pe Twitter: „Odihnește-te în pace, fiul meu iubit. A murit făcând ceea ce îi plăcea, muncind la cea mai nobilă cauză. Familia lui nu ar putea fi mai mândră de atât. Haideți să sărbătorim ceea ce a realizat în scurta sa viață”.

Mult regretatul Raphael Coleman a fost cunoscut pentru rolul din Nanny McPhee, unde l-a interpretat pe Eric Brown, având alături staruri ca Emma Thompson şi Colin Firth.

Chiar daca avea doar 25 de ani, acesta renunțase de ceva vreme la actorie și a devenit activist pentru mediu, alăturandu-se grupării ecologiste „Extinction Rebellion”, potrivit CNN.

Tatăl sau vitreg, Carsten Jensen, a scris pe Facebook că acesta a murit brusc, nimeni asteptandu-se vreodata la asa ceva, intrucat nu avea probleme de sănătate: „Raph nu a fost copilul meu, cu toate că am fost aproape de el. Dar pot simți. Văd în ochii mamei lui, aud în vocea ei, pierderea celui mai scump lucru din viața ei”.

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă