Doliu în lumea filmului! S-a stins din viață un actor de renume

Zi tristă pentru lumea internațională a filmului. S-a stins din viață un actor celebru. Vestea tristă cu privire la trecerea sa în neființă a fost dată în mediul online chiar de către fosta parteneră de viață a actorului. Se pare că acesta suferea de o afecțiune gravă.

Doliu în lumea filmului

S-a stins din viață un cunoscut actor de film și voce. Este vorba despre Michael Kopsa, cunoscut mai ales pentru filmul “Fantastic Four”. Se pare că suferea de o afecțiune gravă care l-a măcinat în ultimul timp. Fosta lui soție a dat vestea tristă cu privire la trecerea lui în neființă.

Michael Kopsa a lăsat în urma lui producții mari, cum sunt: Gundam, Dosarele X, Watchmen, Fantastic Four, The X-Files, The Dead Zone, Psych, Apollo 18, care îi vor păstra amintirea vie.

„Marele Michael Kopsa, prietenul meu drag și tatăl fiicei mele, Nora, a murit la 23 octombrie 2022, din cauza unei tumori pe creier. A fost un actor incredibil, atât pe scenă, cât și în filme, un actor de voce, tâmplar, muzician și pictor desăvârșit. Cel mai important, Michael a fost un tată iubitor și omniprezent.”, a anunțat Lucia Frangione pe Twitter.

The great Michael Kopsa, my dear friend and the father of my child, Nora, passed away Oct 23 2022 of a brain tumour. He was an incredible stage and screen actor, voice actor, carpenter, musician and painter. Most importantly, he was a loving and richly present father. pic.twitter.com/R5Q6s3QjGh

— Lucia FRANgione (@FrangioneLucia) October 25, 2022

Cine a fost Michael Kopsa

Michael Kopsa și-a făcut debutul în cinematografie cu filmul Timing din 1985, dar rolurile care l-au consacrat au fost în televiziune. De-a lungul timpului a interpretat mai multe personaje în serialul antologic SF The Outer Limits și a fost invitat în serialul The X-Files în 1997.

Pe de altă parte, actorul și-a făcut debutul profesional ca vocea dublată în limba engleză a lui Char Aznable în seria anime Mobile Suit Gundam în 1979.

În cariera sa, regretatul actor a oferit voci pentru seriale și filme anime, inclusiv Dragon Ball Z, Inuyasha, Death Note, Action Man, X-Men: Evolution, Iron Man: Armored Adventures, Planet Hulk și Ninjago.