Doliu în lumea fotbalului! Tânărul sportiv a fost ucis cu sânge rece

Lumea fotbalului a mai primit o lovitură de proporții. Un celebru fotbalist profesionist, care a jucat la o echipă de renume, a plecat din această lume înainte de vreme. Toată lumea este în șoc de când a aflat că a pierit la doar 23de ani, în mod fulgerător.

A murit Cody Fisher

Este doliu în lumea internațională a fotbalului. Unul dintre cei mai talentați sportivi ai momentului a murit în mod tragic. Este vorba despre Cody Fisher, legitimat la Stratford Town, în club aflat în ligile inferioare din Anglia. Celebrul fotbalist a fost înjunghiat mortal chiar pe ringul de dans, înainte de miezul nopții.

Cody, în vârstă de doar 23 de ani, se afla într-un club de noapte când a avut loc tragicul incident. În momentul în care a fost înjunghiat se afla pe ringul de dans, când doi bărbați de 22, respectiv 21 de ani, au venit lângă el și l-au agresat. doi bărbați de 22, respectiv 21 de ani l-ar fi înjunghiat.

„Am fost foarte mulțumiți de răspunsul publicului și am primit deja o serie de relatări și imagini ale martorilor, care ne vor ajuta în ancheta. Este vital să auzim de la toți cei care au văzut orice parte din ceea ce s-a întâmplat în acea noapte, indiferent cât de nesemnificativ ar crede că ar fi. Familia și prietenii lui Cody sunt devastați de ceea ce s-a întâmplat și vom continua să lucrăm pentru a le oferi răspunsuri”, au transmis anchetatorii.

Familia sportivului este răpusă de durere și nu își poate reveni după șoc. Partenera lui a postat un mesaj emoționant de adio, prin care a transmis un ultim omagiu celui mai important om din viața ei.

 „Îmi pare atât de rău, iubitul meu, nu meritai asta”, a transmis tânăra pe rețelele de socializare.

cody

Din primele informații, nu se cunosc exact motivele care au condus la o asemenea tragedie. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele morții, interogând martorii și analizând imaginile de pe camerele de supraveghere.