23.6 C
București
vineri, 7 mai 2021

Doliu în lumea fotbalului! Un jucător, de doar 19 ani, a decedat în timp ce se antrena acasă

Un fotbalist celebru a murit la 19 ani, în timp ce se antrena acasă. Fotbalist italian Andrea Rinaldi, fost jucător la Atalanta Bergamo, a murit, la vârsta de 19 ani, din cauza unei anevrism cerebral, potrivit anunțului făcut de clubul sportiv. Mijlocaşul împrumutat de Atalanta s-a stins la un spital din Varese, unde fusese internat vineri în stare foarte gravă după ce şi-a pierdut cunoştinţa în timpul unui antrenament la domiciliul său. Acesta a fost găsit de părinţii săi. Fotbalistul era văzut ca o tânără speranță a celor de la Atalanta. Pe pagina de Facebook a clubului a apărut și un mesaj de concolențe. Aceștia își exprimă regretul profund.

A murit din cauza unui anevrism
”AC Legnano, oraşul şi întregul univers fotbalistic, de toate nivelurile, trăiesc astăzi unul dintre momentele sale cele mai şocante. Andrea Rinaldi, luptătorul nostru, ne-a părăsit. Un anevrism l-a răpit vieţii la 20 de ani neîmpliniţi, în floarea vârstei, cu o viaţă înainte şi cu o carieră ce promitea obiective strălucitoare. O tragedie neaşteptată şi şocantă, imposibil de imaginat”, se arată în comunicatul clubului, citează Agerpres.

Rinaldi a mai fost împrumutat de Atalanta la Imolese şi Mezzolara, iar din august 2019 juca la Legnano, în liga a patra italiană.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate