luni, 21 septembrie 2020

Doliu în lumea fotbalului! Un jucător, de doar 19 ani, a decedat în timp ce se antrena acasă

Știrile zilei

Trebuie sa stii asta! Cum sa supravietuiesti unui infarct cand esti singur!

Deoarece multi oameni sunt singuri cand sufera un atac de cord, fara ajutor, persoana a carei inima bate necorespunzator...

Drama trăită de o femeie de 68 de ani după ce s-a căsătorit cu un bărbat cu 30 de ani mai tânăr. Ireal ce...

O femeie de 68 de ani din Marea Britanie trăiește o dramă după ce s-a îndrăgostit de un bărbat...

Bărbatul crescut de lupi are un mesaj terifiant pentru oameni. Ireal ce au fost în stare să-i facă!

Marcos Rodriguez Pantoja, un bărbat care susţine că a fost crescut de o familie de lupi, alături de care...

Un fotbalist celebru a murit la 19 ani, în timp ce se antrena acasă. Fotbalist italian Andrea Rinaldi, fost jucător la Atalanta Bergamo, a murit, la vârsta de 19 ani, din cauza unei anevrism cerebral, potrivit anunțului făcut de clubul sportiv. Mijlocaşul împrumutat de Atalanta s-a stins la un spital din Varese, unde fusese internat vineri în stare foarte gravă după ce şi-a pierdut cunoştinţa în timpul unui antrenament la domiciliul său. Acesta a fost găsit de părinţii săi. Fotbalistul era văzut ca o tânără speranță a celor de la Atalanta. Pe pagina de Facebook a clubului a apărut și un mesaj de concolențe. Aceștia își exprimă regretul profund.

A murit din cauza unui anevrism
”AC Legnano, oraşul şi întregul univers fotbalistic, de toate nivelurile, trăiesc astăzi unul dintre momentele sale cele mai şocante. Andrea Rinaldi, luptătorul nostru, ne-a părăsit. Un anevrism l-a răpit vieţii la 20 de ani neîmpliniţi, în floarea vârstei, cu o viaţă înainte şi cu o carieră ce promitea obiective strălucitoare. O tragedie neaşteptată şi şocantă, imposibil de imaginat”, se arată în comunicatul clubului, citează Agerpres.

Rinaldi a mai fost împrumutat de Atalanta la Imolese şi Mezzolara, iar din august 2019 juca la Legnano, în liga a patra italiană.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă