sâmbătă, 23 mai 2020

Doliu în lumea fotbalului! Un jucător, de doar 19 ani, a decedat în timp ce se antrena acasă

Știrile zilei

Serbia a deschis granițele pentru toată lumea, fără testare sau carantina

Frontierele Serbiei au fost deschise de vineri, ora 0.00, pentru toți străinii, fără testare sau carantina. Guvernul de la Belgrad...

Vela anunţă că a aprobat zboruri charter pentru mai multe destinaţii

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat joi seara că a aprobat o solicitare de la Ministerul Afacerilor Externe...

Bilanţul covid-19 în SUA creşte cu 1.255 de morţi la 94.661 de decese

Statele Unite, cea mai îndoliată ţară de epidemia covid-19, au înregistrat 1.255 de morţi în ultimele 24 de ore,...

Un fotbalist celebru a murit la 19 ani, în timp ce se antrena acasă. Fotbalist italian Andrea Rinaldi, fost jucător la Atalanta Bergamo, a murit, la vârsta de 19 ani, din cauza unei anevrism cerebral, potrivit anunțului făcut de clubul sportiv. Mijlocaşul împrumutat de Atalanta s-a stins la un spital din Varese, unde fusese internat vineri în stare foarte gravă după ce şi-a pierdut cunoştinţa în timpul unui antrenament la domiciliul său. Acesta a fost găsit de părinţii săi. Fotbalistul era văzut ca o tânără speranță a celor de la Atalanta. Pe pagina de Facebook a clubului a apărut și un mesaj de concolențe. Aceștia își exprimă regretul profund.

A murit din cauza unui anevrism
”AC Legnano, oraşul şi întregul univers fotbalistic, de toate nivelurile, trăiesc astăzi unul dintre momentele sale cele mai şocante. Andrea Rinaldi, luptătorul nostru, ne-a părăsit. Un anevrism l-a răpit vieţii la 20 de ani neîmpliniţi, în floarea vârstei, cu o viaţă înainte şi cu o carieră ce promitea obiective strălucitoare. O tragedie neaşteptată şi şocantă, imposibil de imaginat”, se arată în comunicatul clubului, citează Agerpres.

Rinaldi a mai fost împrumutat de Atalanta la Imolese şi Mezzolara, iar din august 2019 juca la Legnano, în liga a patra italiană.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Doliu în lumea fotbalului! Un jucător, de doar 19 ani, a decedat în timp ce se antrena acasă 2