DOLIU in lumea muzicii din Romania! A murit Bogdan Seitan! Avea doar 31 de ani

Bogdan Seitan, un cunoscut cantaret de muzica populara a murit la varsta de doar 31 de ani. Interpretul s-a stins din viata dupa o scurta suferinta si a lasat in urma sa multa durere si lacrimi.

Bogdan Seitan a murit la o varsta frageda.

Un interpret de muzica populara a murit la o varsta foarte frageda. Bogdan Seitan s-a stins din viata dupa o scurta suferinta la doar 31 de ani. Prietenii si familia sunt in stare de soc si nu pot accepta faptul ca muzicianul nu mai este printre noi. Pe pagina sa de Facebook apropiatii au scris zeci de mesaje de condoleante.

Artistul a inceput sa cante de o varsta foarte mica. Bogdan Seitan a fost solist in Ansamblul Folcloric Ghiocelul din Campina, dar si in Ansamblul Folcloric Perinita. „Cum am scapat de emotii? Am realizat ca daca devii una cu melodia, nu mai ai timp de emotii. Si am realizat ca trebuie sa-i fac pe oamenii care ma asculta sa simta ce simt eu”, a declarat artistul cu cativa ani in urma despre pasiunea sa, muzica.

Nu se cunoaste motivul pentru care a murit Bogdan Seitan
Bogdan Seitan a incetat din viata subit. In momentul de fata nu se cunosc cauzele care au dus la moartea tanarului muzician. Rudele, prietenii si apropiatii nu isi pot reveni dupa moartea artistului. Muzicianul era un membru activ al comunitatii si era foarte iubit si indragit de public.