• Home
  • Actualitate
  • Doliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă

Doliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă

Iulian Nicolae a decedat

Iulian Nicolae, mai bine cunoscut sub pseudonimul artistic Jull Nicu, a decedat recent în urma unei boli grave. Cunoscut ca un steag al divertismentului românesc, Nicolae a fost figura emblematică a matinalului de la Etno TV și s-a evidențiat în sitcom-ul de comedie „Moroflencii”, unde a lucrat alături de Puiu „Cucurigii” și alte personalități ale muzicii folclorice.

Reacțiile din lumea artistică au fost imediate și emoționante. Colaboratorii și fanii lui Jull Nicu sunt cuprinși de durere și își exprimă compasiunea față de o pierdere atât de mare în industrie.

Lorenna, o apropiată și colegă de-a lui Nicolae, a adus un omagiu emoționant artistului: „Ne-ai lăsat un gol imens în inimi. Ai însemnat atât de mult pentru Etno TV și pentru noi toți care am avut privilegiul să lucrăm cu tine. Ne-ai inspirat și ne-ai făcut să zâmbim prin prestațiile tale. Acum, suntem siguri că îngerii sunt cei care se bucură de talentul tău. Vei rămâne viețuitor în amintirile noastre, fie prin emisiunile pe care le-ai prezentat, fie prin videoclipul „Toată lumea vrea la mare”, unde ai strălucit așa cum doar tu știai.”

Adriana Popescu, o altă artistă de seamă din industrie, a exprimat pe Facebook sentimentul colectiv de incredulitate: „Este greu să cred că nu mai ești printre noi. Deși ești plecat, moștenirea ta artistică rămâne cu noi și ne amintește de zilele în care ai adus bucurie publicului. Drum lin, dragul nostru Jull Nicu.”

Familia, prietenii și fanii lui Iulian Nicolae sunt invitați să împărtășească amintirile și să își exprime condoleanțele în aceste momente dificile. Televiziunea Etno TV plănuiește un omagiu special în cinstea sa, pentru a celebra viața și cariera sa remarcabilă.