duminică, 13 septembrie 2020

Doliu în presa din România! Un cunoscut jurnalist s-a stins din viață

Știrile zilei

Cum ar trebui să fie echipați copiii care vor merge la școală. Recomandările lui Alexandru Rafila

Odată cu începerea noului an școlar, copiii vor fi nevoiți să poarte măști în timpul cursurilor pentru a evita...

Ce condiții trebuie să îndeplinească elevii pentru a putea participa la cursuri

Deși criza sanitară cu care omenirea se confruntă nu a luat sfârșit, oamenii au revenit la multe dintre obiceiurile...

Întâlnire de gradul zero la Blăgești. Cum a fost primită Vulpița de către soacră

Vulpița și Viorel și-au luat adio de la viața de vedetă și s-au întors la Blăgești, alături de restul...

Doliu în presa din România!

Un cunoscut jurnalist s-a stins din viață. Apreciaztul ziarist s-a luptat cu o boală gravă care a evoluat extrem de repede și agresiv. Despre cine este vorba?

Un jurnalist a fost ucis de o boală grea

Un cunoscut jurnalist s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu o boală care a evoluat extrem de agresiv. Anunțul trist a fost dat chiar de colegii săi. Este vorba despre Radu Eugeniu Stan, care s-a stins fulgerător. Familia și prietenii apropiați sunt devastați de durere. Rețelele de socializare ale celor care l-au cunoscut sunt pline de amintiri cu acesta și mesaje de adio.

„Aflu cu tristeţe că s-a prăpădit şi Radu Eugeniu Stan , gazetarul interviurilor superbe din Opinia Studenţească. S-a dus După Florin Zamfirescu şi Sorin Avram . Vor face o gazetă mai bună acolo , între îngeri…”, a scris Cristi Corobana, pe contul de Facebook. Radu Eugeniu Stan a murit în noaptea de 23 mai, la Budapesta. Marius Hergheligiu a scris câteva cuvinte despre prietenul și colegul său și a transmis condoleanțe familiei.

„S-a stins alaltăieri seară, pe 23 mai”
„Prieteni, am o veste tristă: Radu Eugeniu Stan nu mai este. S-a stins alaltăieri seară, pe 23 mai, la Budapesta. A avut o boală care a evoluat foarte agresiv, într-un timp scurt. După cum vă dați seama, Monica trece printr-o perioadă foarte grea, vă rog să o menajați pe cât se poate. Atât cât știu, vă spun eu. Dealtfel, am fost sfătuit să las să mai treacă un timp până să vă spun, pentru Monica, însă altcineva a făcut deja anunțul, în alte cercuri. Nu mai am la îndemână nicio poză cu el, dar sunt sigur că vi-l amintiți. Să știți că nu s-a schimbat prea mult până de curând. Dumnezeu să-l ierte și să-l mântuiască!” Marius Hergheligiu

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă