Doliu în televiziune! A pierdut un jurnalist de mare renune

O nouă veste rea lovește lumea televiziunii! Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști, cu un rol important în lumea sportului international, a plecat dintre noi în mod fulgerător. Decesul a apărut brusc, chiar în timpul Cupei Mondiale de Fotbal FIFA din Qatar. Nu este, însă, primul deces în aceste condiții.

A murit Roger Pearce

Este din nou doliu în lumea internațională a televiziunii. Roger Pearce, directorul tehnic al postului de televiziune ITV, a decedat la vârsta de 65 de ani. Sfârșitul lui a survenit chiar în timpul Cupei Mondiale de Fotbal FIFA din Qatar. Din primele informații, ar fi fost găsit în camera sa de hotel, chiar după meciul de fotbal dintre Statele Unite ale Americii și Ţara Galilor, scor 1-1.

AD08D5C0 81EC 4D83 ACD8 675ED84103DC

„Avem niște vești foarte groaznice de oferit de aici, în Qatar. Roger a fost o personalitate foarte cunoscută și respectată în domeniul televiziunii sportive. Pentru ITV, el a fost o parte esențială a planificării logistice și a livrării Cupelor Mondiale de Rugby, Cupelor Mondiale de Fotbal și Campionatelor Europene, printre alte evenimente sportive. A fost total angajat, profesionist, fermecător și foarte popular; va fi dor de atât de mulți oameni din afaceri și acasă. A avut întotdeauna un zâmbet pe buze și a lăsat un zâmbet pe buze”, a declarat, luni, Mark Pougatch,

Moartea sa a avut loc pe 21 noiembrie, înaintea meciului Țara Galilor – SUA, din faza grupelor, și a fost anunțată chiar de postul ITV, dar abia acum, după mult timp. Alte două persoane din domeniu au avut parte de un final asemanator, ceea ce ridică multe semne de întrebare.

Este destul de ciudat faptul că Pearce a fost de fapt primul reprezentant al presei care și-a pierdut viața la Cupa Mondială din Qatar. Cu toate acestea, s-a spus prima data că alți doi ziariști au murit la datorie, informația legată de Pearce ieșind la iveală abia acum. Este vorba despre Grant Wahl şi Khalid al-Misslam, care au dispărut dintre noi tot în mod subit.

Toată lumea este în stare de șoc și mesajele de condoleanțe și rămas-bun au curs șiroaie pentru familia îndoliată a lui Roger Pearce. În prezent, o anchetă se află în plină desfășurare.