duminică, 20 septembrie 2020

Doliu în televiziune! Cristian Pavelescu a decedat în urma unei grele suferințe

Știrile zilei

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

A înfipt furculiţe de plastic în grădină! Motivul, GENIAL

Grădinăritul este una dintre cele mai eficiente terapii pentru stres. În plus, petreci mai mult timp printre plante.Dacă locuieşti...

Familia unui preot din Brașov, decimată de coronavirus

Temutul coronavirus a făcut trei victime într-o familie din Brașov: un preot, soția acestuia și unul dintre fiii lor...

Doliu în televiziune! Cristian Pavelescu a pierdut lupta cu viața astăzi, 27 aprilie, în jurul orei 15, după o luptă grea cu cancerul. Producătorul de televiziune urma să fie operat, însă nu a mai apucat.

Doliu în televiziune! Cristian Pavelescu a murit de cancer
Cristian a lăsat în urmă un băiat căruia i-a provocat foarte multă suferință. Tragica veste a morții sale i-a întristat și pe cei care îl urmăreau pe conturile de socializare.

„Dumnezeu sa te odihnească în pace și să-ți găsești liniștea alaturi de părinții tăi. Vocea ta o sa rămână multi ani in amintea a milioanelor de telespectatori”, este comenatriul scris în urmă cu puțin timp de o cunoscută la una dintre fotografiile postate pe contul lui de Facebook.

Supranumit ”Zeffirelli”, Cristian Pavelescu și-a început cariera în televiziune într-una dintre pepinierele de jurnaliști din Oltenia, la ”Teleuniversitatea” Craiova. Vocea sa inconfundabilă este un reper pentru mulți jurnaliști din România. La începutul anului, Pavelescu a fost depistat cu cancer la vezică. Duminică a fost de serviciu, alături de ceilalți colegi ai săi, iar azi a fost dus la spital, unde a și murit, la scurt timp.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă